Samsung Galaxy Z Fold Tab çıkış tarihi ve fiyatıyla sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Fold Tab, dünyanın ilk katlanabilir tableti olabilir. Katlanabilir telefonlar – açıldığında – neredeyse mini tabletler olacak kadar büyüktür. Ancak bu katlanabilir telefon, Samsung’un Galaxy telefonları ile Galaxy Tab serisi arasındaki boşluğu doldurabilir.

Samsung’un ufukta Galaxy Z Fold 3’ten Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Flip Lite’a kadar takip etmesi zor olan çok sayıda benzer özellikli telefonu var. En büyük (iddia edilen) fark, Z Katlama Sekmesinin yalnızca bir yerine iki menteşeye sahip olabilmesidir.

Samsung’un tableti, günümüzün en iyi tabletlerinden biri olan Galaxy Tab S7 Plus’ın en iyi özelliklerini içerir. Buna katla ve çevir serilerinin arkasındaki teknoloji ve püf noktaları ile birleştirilmesi de dahildir. Samsung’un başarılı bir hibrit oluşturmak için her iki kategoride de yeterli deneyime sahip olmasını umuyoruz.

Black Shark 4, Asus ve Lenovo gibi rakiplerinden sağlam çıktı

Son günlerde Galaxy Z Fold Tab için dört ayrı potansiyel tasarım gösteren birkaç sızıntı ve patent gördük. Samsung’un bu tabletini geliştirebileceği farklı yollara dalalım. Bu cihazın ne zaman ulaşacağına, ne kadara mal olacağına ve bazı potansiyel özelliklerine ilişkin detaylara birlikte bakalım.

Samsung Galaxy Z Fold Tab çıkış tarihi ve fiyatı

Bu gizemli Samsung tablet hakkındaki bilgilerimizin çoğu Gizmochina’dan geliyor. Kaynak, Samsung Galaxy Z Fold Tab çıkış tarihinin büyük olasılıkla ‘2022’nin 1. çeyreğinde’ olacağını bildirdi. Bu da Ocak’tan Mart sonuna kadar herhangi bir zaman anlamına geliyor.

Fiyat konusunda herhangi bir spekülasyonumuz yok. Bununla birlikte, orijinal Galaxy Z Fold ve Fold 2’nin yaklaşık 1.999 dolar ve 2.999 dolar fiyat etiketine sahip. Z Fold Tab’ın birden fazla menteşe ile çok daha büyük olacağı göz önüne alındığında, inanılmaz derecede pahalı bir lüks ürün olacak.

Gizmochina’ya göre, Samsung’un Z Fold 3 ve Z Flip 3’ü resmi olarak çıkışını duyurmuştu. Ağustos 2021’de Galaxy Z Fold Tab hakkında muhtemelen daha fazla şey öğreneceğiz. Ancak buna henüz karar verilmedi. Bu nedenle cihazın ortaya çıkışı geri çekilmesi bekle.

Bu tablet ile ilgili söylentiler ve sızdırılan tasarımlar

Samsung tableti için, iddia edilen bir Samsung sızıntısı gördük. Ayrıca üçü, iki ayrı Samsung patentinden olmak üzere dört farklı potansiyel tasarım gördük. Patentlerden herhangi biri, Galaxy Z Fold Tab olacak.

En ilgi çekici tasarımla başlayalım: üçe katlanan bir tablet. Tipster Yogesh’e göre Samsung, telefonun dayanıklılığını artırmak için ultra ince cam içeren üçlü bir tablet geliştirdi.

Bu tabletin ne kadar pahalı olacağı düşünüldüğünde, ekranının dayanıklı malzemelerden yapılacağını duymak yüreklendirici.

Aksi takdirde, Yogesh yalnızca bir başka potansiyel özelliği ortaya çıkardı. Galaxy Z Fold Tab, yeni bir S Pen ile birlikte gelecek. Z Fold 3’te S Pen’in olmaması nedeniyle, bu cihazla gönderilmesi güzel bir haber olacak.

Bu Z-katlamalı tasarımın ana nedeni, taşıma veya hareket halindeyken kullanım için cebinize sığabilmesidir.

Henüz resmileşmese de bu potansiyel bir Samsung tabletidir. Letsgodigital, Şubat 2021’de onaylanan bir Samsung patentinde ikinci potansiyel tasarımı tespit etti. İçinde çok daha basit bir tablet tasarımı bulacaksınız. Galaxy Z Fold Tab, yalnızca bir menteşe setine sahip olabilir. Yani yalnızca bir kez katlanabilir.

Exit mobile version