Samsung Galaxy Z Fold Lite 2021 başlarında tanıtılacak

Samsung, önümüzdeki yıl daha bütçe odaklı bir Galaxy Z Fold Lite’ı da tanıtacak. Samsung, yeni nesil katlanabilir akıllı telefonları üzerinde çalışıyor. Samsung’un katlanabilir akıllı telefonlarının iki farklı neslini daha önce görmüştük. Bunlar teknolojinin ilk modelleriydi. Bu nedenle Samsung ve tüketiciler ondan çok fazla şey beklemiyordu. Ancak üçüncü nesil katlanabilir akıllı telefon piyasada bazı izlenimler alabilir. Raporlar, Samsung’un önümüzdeki yıl için üç farklı katlanabilir akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığını ve bunlardan birinin çok uygun fiyatlı bir akıllı telefon olabileceğini söylüyor. Bu katlanabilir akıllı telefonun Samsung Galaxy Z Fold Lite olabileceğini belirtiliyor.

Google, Android güncellemesinde 6 yeni özelliği açıkladı

UBI’nin en son raporu (The Elec aracılığıyla), Samsung’un 2021 birinci çeyreğine kadar üç modeli de piyasaya süreceğini gösteriyor. Üç model arasında Samsung Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 2 bulunuyor. Üçüncüsü en uygun fiyatlı ve hafif model, yani Samsung Galaxy Z Fold Lite (büyük olasılıkla).

Samsung Galaxy Fold Lite’dan bahsetmişken, 2021 yılının ilk çeyreğinde, muhtemelen Galaxy S21 serisinin yanında veya ayrı bir Galaxy Unpacked etkinliği sırasında tanıtılacak. Mayıs ayında bu yılın başlarında, diğer söylentiler de daha “uygun” bir fiyata sahip bir Galaxy Fold’a işaret ediyordu.

SAMSUNG GALAXY Z FOLD LITE AKILLI TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Kaynağa göre Galaxy Z Fold Lite, ultra ince cam (UTG) yerine şeffaf poliimid film (CPI) içeren 7 inçlik esnek bir ekrana eşlik edecek. Çapraz olarak, dış ekranın 4 inç olması gerekiyor. UBI Research raporu ayrıca Galaxy Z Fold 3’ün ekran altı bir ön kameraya eşlik edeceğini ve S Pen desteği sunacağını iddia ediyor. Diğer raporlar, bir LTPO ekran teknolojisinin Samsung tarafından daha iyi güç verimliliği için Galaxy Z Fold 3’te kullanılabileceğini iddia ediyor.

Ayrıca, içinde 7 inçlik katlanabilir bir ekran ve 4 inçlik bir kapak ekranı olacak. Samsung Galaxy Z Fold Lite, daha düşük bir maliyet noktası gerçekleştirmek için daha ucuz dahili öğelerle eşleştirilmiş eşdeğer bir ekran yapılandırması (muhtemelen ekran altı kamera teknolojisi olmadan) sunacak.

Son zamanlarda çıkan birçok rapor, Samsung’un Galaxy Note hattını daha katlanabilir telefonlar lehine terk ettiğini kabul etti. Bununla birlikte, Samsung’un nihayet 2021’de ne yapmaya karar vereceğini kimse tahmin edemez. Şirketin hemen üç katlanabilir telefon piyasaya sürmeyi planlamasına rağmen, pazar koşullarına göre stratejileri değiştirebilir.

Exit mobile version