Samsung Galaxy Smart Tag tasarımı ortaya çıktı

Samsung, Galaxy Smart Tag üzerinde çalışıyor. İzleyiciler zaten Endonezya Telekom Sertifikası’nı aldı. 91Mobiles tarafından hazırlanan özel bir rapor, Samsung Galaxy Smart Tag ile ilgili ilk görünümünü gösterdi.

Rapora göre, tipster İşhan Agarwal, Galaxy Smart Tag’ın bir GIF’ini (Grafik Değişim Formatı) buldu. Bu kayıpsız görüntü dosyası, Samsung SmartThings uygulamasının en son APK dosyasında göründü. Hatırlarsak, Güney Koreli dev, cihazlarımızı (çevrimdışıyken) bulmaya yardımcı olmak için uygulamada yeni bir SmartThings Find özelliğini tanıtmıştı.

The Forest devam oyunu Sons Of The Forest geliyor

İŞTE SAMSUNG GALAXY SMART TAG GÖRÜNTÜSÜ

Görüntü yuvarlak kare tasarıma sahip bir cihazı göstermektedir. Aşağıda görebileceğiniz gibi, başlık verildiğinde konik kenarlı bir elmas şekline benziyor. Samsung her yerde bulunan tasarımdan çok uzaklaşmamış olsa da, kenarlar Tile Trackers gibi diğerlerinden biraz daha kıvrımlı görünüyor.

Ortada bir halka şekli ve üstte İpi için bir düğme veya delik olabilen bir oyuk vardır. Ayrıca, önceki sızıntılar gibi, bu da Smart Tag’i siyah beyaz renklerinde ortaya çıkarır. Küçük bir animasyon, izleyicinin Bluetooth işlevini de gösterir.

Bilmiyorsanız, Smart Trackers (Tile gibi) anahtarlar, cüzdanlar, uzaktan kumanda, kulaklıklar, akıllı telefonlar vb. gibi temel nesneleri bulmanıza yardımcı olmak için Bluetooth LE (Düşük Enerji) ve pil kullanan cihazlardır. Samsung halihazırda bir 2018’de SmartThings Tracker adlı benzer bir ürün.

Bununla birlikte, yeni Trackers, Bluetooth 5.1, UWB (Ultra Geniş Bant), NFC ile arayüz ve RFID gibi iyileştirmeler getirmelidir. Ayrıca, “Smart Tag” adı Apple’ın söylentilerine göre AirTag’lere biraz tanıdık geliyor.

Bu ayın başlarında, EUIPO’daki bir ticari marka başvurusu, EI-T5300 model numaralı Samsung Smart Tag’ı ortaya çıkardı. Aynısı Bluetooth LE ve Güney Kore sertifikalarında da görüldü. Yeni Tracker ile Samsung, ABD ve Avrupa’daki rakiplerini muhtemelen yenecek.

Şirket büyük olasılıkla 14 Ocak’ta Galaxy S21 serisiyle birlikte piyasaya sürecek ve fiyatı 15 Euro olacak.

Exit mobile version