Samsung, Galaxy S22 Serisi İçin Hızlı Şarj Test Ediyor

Samsung, Galaxy S22 serisi için 65 W hızlı şarj testleri yapıyor. Bilgilere göre hızlı şarj fikri S22 serisi için gerçek olabilir. S22 serisi 65 W hızlı şarjı destekleyecek olursa, bu şirket için büyük bir gelişme olacak. İşte detaylar!

Şirket, 2019 yılından önce standart olarak 15 W şarjı destekliyordu. 2019 yılında bu değişti. Bu yılda şirket, 25 W ve 45 W süper hızlı şarj desteğini bizlere tanıttı. Böylece kullanıcıların memnuniyetini de kazandı. Ancak bu gelişme de öncekinden pek hızlı değildi.


Benzer İçerik: Samsung Galaxy Katlanabilir Telefonlar Suya Dayanıklı Olacak


Samsung, Galaxy S22 serisi için 65 W şarj test ediyor

Fakat şirket yine bir geri adım atarak geçtiğimiz yıl Galaxy Note 20 serisini 25 W şarj desteğine sabitledi. Ek olarak bu sınır, S21 serisinde de devam etti. Yine de ara sıra bunun değişeceğine dair söylentiler duyuyorduk. Şimdi de bu söylentileri destekleyen bazı güvenilir kaynaklar karşımıza çıkıyor.

Güvenilir kaynak FrontTron, Twitter’da ‘Rainbow RGB için 65 W hızlı şarj test aşaması’ yazan bir Tweet paylaştı. Bilmeyenleriniz için, Rainbow Galaxy S22 serisinin kod adı olarak karşımıza çıkmıştı. RGB harfleri ise sırası ile Galaxy S22, S22+ ve S22 Ultra modellerini temsil ediyor. Yani bu Tweet’e göre, 65 W hızlı şarj desteğini Galaxy S22 modellerinde göreceğiz.

Samsung Galaxy S21 serisi
Samsung Galaxy S21 serisi

65 W hızlı şarj destekleyecek modeller

Ancak tahminlere göre, 45 W hızlı şarjda olduğu gibi, 65 W hızlı şarj desteğini de serinin tüm modellerinde görmeyeceğiz. Tahminlerimize göre, şirket bu desteği bazı üst düzey telefonlara verecek. Ancak bunlar kesin gerçekler değil. Bu sebeple tanıtımda karşımıza farklı şeyler gelebilir.

Ek olarak, kutudan bu şarj aletinin çıkıp çıkmayacağına dair de henüz herhangi bir bilgi yok. Galaxy S21 serisi şuan kutudan şarj aleti ile çıkmıyor. Eğer şirket bir değişikliğe gitmezse, S22 serisinde de şarj aletinin kutudan çıkmayacağını bekliyoruz. Ancak kesin bilgilere zaman geçtikçe ulaşacağız.

Exit mobile version