Samsung Galaxy S21 FE, Z Fold 3 ve Z Flip 3 Çıkış Tarihleri Sızdı

Samsung Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 çıkış tarihlerine dair bilgiler gelmeye başladı. Şirket, bu sene Galaxy Note serisi çıkarmayacak. Fakat bu yeni üç telefon Note serisini aratmayacak gibi duruyor. İşte detaylar!

Söylentilere göre, Galaxy S21 FE, Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3, bu sene Ağustos ayında karşımıza çıkacak. Koreli haber kaynağı Yonhap‘a göre, Güney Koreli teknoloji devi, şimdiden telefonları Ağustos’a yetiştirmek için yerel taşıyıcılarla iletişime geçmeye başlamış.

Samsung Galaxy S21 FE, Z Fold 3 ve Z Flip 3 ne zaman gelecek?

Bundan önceki sızıntılara baktığımızda, Galaxy S21 FE modelinin 19 Ağustos tarihinde geleceğini görüyoruz. Geçen sene S20 FE modeli Eylül ayında piyasaya çıkmıştı. Tahminlere ve sızıntılara göre bu yıl, yeni S21 FE modeli daha erken gelecek.

Öte yandan, önceki bazı söylentiler, Z Flip 3 ve Z Fold 3 modellerinin Temmuz’da geleceğini söylüyordu. O yüzden hala kesin bir şey söylemek mümkün değil. Fakat Temmuz ve Ağustos aylarında bu üç modeli görmeyi bekliyoruz.

Galaxy Z Fold 3 özellikleri

Samsung Galaxy Fold

Yaptığımız önceki haberlerde Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerinin görüntülerini paylaşmıştık. Özelliklerini biraz hatırlatmamız gerekirse, Z Fold 3 ekran altı bir kamera ile gelecek. Söylentilere göre, bu model ekran altı kamerayla gelen ilk katlanabilir telefon olacak.

Galaxy X Flip 3 özellikleri

Samsung Galaxy Flip

Ek olarak, model numarası SM-F7110 olan Galaxy Z Flip 3 modeli ise, söylentilere göre 15 W hızlı şarj desteği ile gelecek. Cihazın 5G desteği olacak ve 3,273 mAh kapasiteli bir bataryayla gelecek. Bu modelin Qualcomm Snapdragon 888 5G işlemcisinden güç almasını bekliyoruz.

Samsung Galaxy S21 FE özellikleri

Son olarak Galaxy S21 FE için elimizdeki güncel bilgilere göre cihaz, 6.4 inç Full HD+ AMOLED ekranla gelecek. 120 Hz yenileme hızına sahip olan bu ekranda bir de selfie kamerası için delik olacak. Bu telefonun da Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisini kullanmasını bekliyoruz.

Samsung Galaxy S20 FE

Cihazın diğer beklediğimiz özellikleri ise, Android 11 tabanlı OneUI 3.1 ile gelmesi. Ek olarak 5G, 4G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.1 desteği ve USB Type-C girişi olmasını bekliyoruz. Aynı zamanda telefonun Galaxy S20 FE’den boyut olarak biraz daha küçük olması da tahminler arasında.

Clubhouse Android Sonunda Geldi

Exit mobile version