Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri Netleşiyor

Samsung Galaxy S21 FE iddialara göre TENAA adlı sitede ortaya çıktı. Bu listeye göre telefonun bazı temel özelliklerini öğreniyoruz. Telefon hakkında pek çok iddia gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Şimdi de TENAA listesi ile karşınızdayız.

Galaxy S21 FE’nin TENAA sertifikasyon web sitesinde ortaya çıktığı ve temel özelliklerine bir bakış sunduğu iddialar arasında. Listeye göre, telefonun 120Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç AMOLED ekrana sahip olacağını görüyoruz. Akıllı telefon, her ikisi de 45W ve 25W hızlı şarj özelliğini gösteren ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC) ve Çin’in 3C sertifika listesinde zaten ortaya çıkmıştı. Ayrıca telefon geçtiğimiz günlerde bir Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ile Geekbench’te de karşımıza çıktı.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE

Benzer İçerik: Samsung Galaxy Buds2 Aktif Gürültü Engelleme Özelliğiyle Gelecek


Samsung Galaxy S21 FE özellikleri TENAA’da ortaya çıktı

MyFixGuide tarafından hazırlanan bir rapor, iddia edilen TENAA sertifikasının ekran görüntüsünü de içeriyor. Ekran görüntüsü, Galaxy S21 FE olduğunu düşündüğümüz SM-G9900 model numaralı bir telefonun 120Hz yenileme hızına sahip 6,4 inç AMOLED ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Bu model numarası, Çin’in 3C sertifika listesinde gördüğümüz model numarasıyla aynı. Görüntüdeki TENAA listesi ayrıca Samsung akıllı telefonun 4.370 mAh pil ile geleceğini de gösteriyor.

Samsung Galaxy S21 FE TENAA

TENAA ve 3C listeleri SM-G9900 model numarasını Galaxy S21 FE ile ilişkilendiriyor. Ancak FCC web sitesi SM-G990U model numaralı bir telefon ve Geekbench SM-G990B model numaralı bir telefonu listeledi. Buna göre farklı model numaraları, farklı pazarlara yönelik varyantlara atıflar olabilir. FCC web sitesi, telefonun 25W ve 45W hızlı şarjı destekleyeceğini gösterdi. Geekbench listesi, telefonu Qualcomm Snapdragon 888 işlemciden güç aldığını ve 8GB RAM ile geleceğini gösterdi.

Galaxy S21 FE diğer özellikleri

Steve Hemmerstoffer (OnLeaks) daha önce Galaxy S21 FE’nin çizimlerini ve teknik özelliklerini paylaşmıştı. Telefonun Galaxy S21 serisindeki diğer akıllı telefonlarla oldukça benzer bir tasarıma sahip olduğunu iddia etti. Kaynak, telefonun 6,4 inç düz bir ekrana sahip olacağını ve 155.7×74.5×7.9mm ölçülerinde olacağını söyledi. Başka bir rapor ayrıca, telefonun Galaxy S21’in 4.000 mAh pilinden daha büyük bir pil olan 4.500 mAh pil ile geleceğini öne sürmüştü.

Exit mobile version