Samsung, Galaxy S21 FE Hakkındaki İddiaları Yalanladı

Samsung Galaxy S21 FE üretiminin durduğuna dair söylentileri dün duymuştuk. Şirket üretimin askıya alınması iddialarını yalanladı. Fakat yetkililer fazla bilgi paylaşmadılar. Hala bir sorun olabilir. İşte detaylar!

Dün ortaya çıkan söylentilere göre şirket, Galaxy S21 FE modelinin üretimini çip krizi sebebiyle askıya almıştı. Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisini kullanmasını beklediğimiz telefon, Qualcomm’un yaşadığı çip sıkıntısından dolayı üretime gecikeceği iddialar arasındaydı.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy S21 FE 8GB RAM ile Geekbench’te Ortaya Çıktı 


Samsung Galaxy S21 FE üretiminin askıya alındığı iddialarını yalanladı

Telefon üreticisi, askıya alma konusunda herhangi bir kesinlik olmadığını bildirdi. Fakat bunun dışında herhangi bir açıklama yapmadı. Bu sebeple açıklamadan bir sorun olduğu fikrine varabiliriz. Fakat bir sorun olsa bile telefonun üretimi henüz durmuş değil.

Galaxy S21 Fan Edition modelinin önümüzdeki aylarda çıkmasını bekliyoruz. Fakat bu normal programa göreydi. Şimdi ise görünüşe göre şirket işlemci konusunda sıkıntılar yaşıyor. Fakat yine de şimdilik herhangi bir gecikme söz konusu olmadığını öğrendik.

Galaxy S21 FE özellikleri

Galaxy S21 Fan Edition, Galaxy S20 FE’nin bir üst modeli olacak karşımıza gelecek. Aynı zamanda telefonun önceki modelden daha ucuz olacağının bilgisini de almıştık. Telefonun 8 GB RAM ve Snapdragon 888 işlemcili versiyonu ise Geekbench’te ortaya çıktı.

Ek olarak telefonun bazı temsili görüntüleri de oraya çıkmıştı. Bu görüntülerden gördüğümüz kadarıyla bu model üçlü bir kamera kurulumu ile gelecek. Ve bu kameralar dikey bir şekilde telefonun arkasında yer alacak. Kameraların oturduğu yuva ise gövdeden biraz çıkıntılı bir tasarıma sahip.

Samsung Galaxy S21 FE
Samsung Galaxy S21 FE

Telefonun ne zaman geleceğine dair bir bilgi yok. Şirketin açıklamasına göre şirket telefonun çıkışını şimdilik ertelemeyi düşünmüyor. Fakat yaptıkları açıklama pek detaylı değil. Bu sebeple sorun yaşamalarına rağmen erteleme konusunun kesin olmadığı sonucuna varıyoruz. Yenilikleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version