Samsung Galaxy M32 Fiyatı Sızdı

Samsung Galaxy M32 modeli hakkında söylentileri Nisan ayından beri duyuyoruz. Telefonun beklediğimiz tanıtım tarihi Haziran ayının 4. haftasıydı. Fakat şimdiden telefonun fiyatı sızdı. İşte detaylar!

Hint-Asya Haber Servisi’nin (IANS) sektör kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, Nisan ayından bu yana adını duyduğumuz M32’nin Haziran ayının dördüncü haftasında Hindistan’da piyasaya çıkmasını bekliyoruz.

Samsung Galaxy M32
Samsung Galaxy M32

Göz atmak isteyebilirsiniz: Samsung Android 11 Güncellemesi Alan Telefonlar


Samsung Galaxy M32 fiyatı

IANS ayrıca Galaxy M32’nin Hindistan’da 15.000 INR (205 dolar) ile 20.000 INR (270 dolar) arasında bir fiyatla piyasaya çıkacağını iddia ediyor. Ayrıca haber, 48MP dörtlü kamera, 6.000 mAh pil gibi daha önce sızdırılmış özellikleri doğruluyor. 800 nit maksimum parlaklığa ve 90Hz yenileme hızına sahip olacak 6,4 inç Full HD+ Süper AMOLED ekran da bunların arasında yer alıyor.

Sızan özelliklerin geri kalanı arasında Helio G85 işlemcisi var. Söylentilere göre telefon kutudan Android 11 ile çıkacak. Ayrıca 4 GB veya 6 GB RAM ve 64 GB veya 128 GB depolama alanı seçenekleri olacak. Ek olarak 20MP selfie kamerası olacağı da söylentiler arasında.

Arkadaki 48 MP ana kameraya 8 MP ultra geniş, 5 MP makro ve 5 MP derinlik kameraları eşlik edecek. Samsung tarafından karşımıza çıkan resmi görüntüler, Galaxy M32’nin yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusuna sahip olacağını gösteriyor. Aynı zamanda telefonun, Beyaz, Siyah ve Mavi olmak üzere üç renk seçeneği ile geleceğini görüyoruz. Söylentilere göre Hindistan pazarına sadece Siyah ve Mavi renk seçenekleri gidecek.

Samsung Galaxy M32

Samsung Galaxy M32 çıkış tarihi

Telefonun çıkışının Haziran ayının dördüncü haftası olmasını bekliyoruz. Yani henüz iki hafta daha beklememiz gerekiyor. Bu telefonun hangi pazarlara geleceği henüz belli değil. O yüzden ülkemize gelip gelmeyeceği konusunda bir tahminimiz yok. Söylentilere göre fiyatı 207 ile 270 dolar arası olacak. Fakat model ülkemize gelirse, bu fiyata vergilerin de ekleneceğini hatırlatalım.

Exit mobile version