Samsung Galaxy Buds 2’nin tüm özellikleri ortaya çıktı

Samsung Galaxy Buds 2, Galaxy Buds+ ve benzersiz Galaxy Buds Live’ın yerini alacak. Samsung’un önümüzdeki hafta Galaxy Unpacked Ağustos 2021 etkinliği sırasında Buds 2’yi resmi olarak tanıtması bekleniyor. Ancak, görüntüleri ve fiyatlandırması son birkaç hafta içinde sızdı. Şimdi, tüm özellikleri de ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Buds2 Aktif Gürültü Engelleme Özelliğiyle Gelecek


Samsung Galaxy Buds 2 özellikleri Bluetooth 5.2’yi içeriyor

Twitter kullancısı Snoopy’ye göre, Galaxy Buds 2 bir Bluetooth 5.2 çipine sahip. Bu, Bluetooth 5.0 yongaları kullanan Galaxy Buds+ ve Galaxy Buds Pro’ya göre bir gelişmedir. Yaklaşan gerçekten kablosuz kulaklıklar muhtemelen SBC, AAC ve SSC kodeklerini destekleyecektir. Samsung isterse, yakın zamanda Bluetooth SIG tarafından piyasaya sürülen LC3 (Düşük Karmaşıklıklı İletişim Codec) ile Bluetooth LE ses desteği gelecek.

https://twitter.com/_snoopytech_/status/1422511997766324226

Galaxy Buds 2’nin, her bir kulaklıktaki üç mikrofon sayesinde ANC (Aktif Gürültü Önleme) ve şeffaflık modlarına sahip olacağı bildiriliyor. Galaxy Buds+ ve Galaxy Buds Pro’ya benzer bir çift sürücü kurulumuna sahiptirler. Her kulaklık, tipik TWS kulakiçi kulaklıklardan daha zengin ses için 11 mm woofer ve 6,3 mm tweeter barındırır.

Bireysel kulaklığın pil ömrü, Galaxy Buds+ ile karşılaştırıldığında bir darbe aldı. ANC kapatıldığında, Galaxy Buds 2’nin tek bir şarjla 8 saat dayanabileceği bildiriliyor. ANC açıkken pil ömrü sadece 5 saate düşer. Yuvarlak kare kasaları, Galaxy Buds 2’yi 13 saate (ANC açıkken) veya 20 saate (ANC kapalıyken) kadar şarj etmek için yeterli güce sahiptir. Bir USB Type-C bağlantı noktasına sahiptir. Qi kablosuz şarjı destekler. Ayrıca, kulaklıkların yalnızca 5 dakikalık şarjla 55 dakikaya kadar dayanmasına yardımcı hızlı şarj özelliği vardır. Galaxy Buds 2, suya dayanıklılık için IPX7 derecesine sahiptir.

Buds 2’nin fiyatı

Galaxy Buds 2 en az dört renkte çıkacak: siyah, zeytin yeşili, mor ve beyaz. Yakın zamanda, yeni bir eşleştirme sürecine sahip oldukları ve 150 dolara mal oldukları ortaya çıktı. ANC ile Apple’ın Beats Studio Buds, OnePlus Buds Pro ve piyasadaki 150 doların altındaki düzinelerce TWS kulakiçi ile rekabet edecekler. Galaxy Buds Pro’da bulunan 360 derecelik sesten yoksun görünüyorlar.

Exit mobile version