Samsung Galaxy Buds 2 Fiyatı Sızdı!

Samsung Galaxy Buds 2 görüntülerini geçtiğimiz günlerde paylaşmıştık. Şimdi de kulaklıkların fiyatı ortaya çıktı. Ancak bu sızan fiyat kulaklıkların ABD fiyatı olacak. Yine de bize olası türkiye fiyatı hakkında bilgi veriyor. İşte detaylar!

Kulaklıkların görüntülerinin sızmasından günler sonra fiyatını öğreniyoruz. 91Mobiles adlı sitenin haberine göre cihazın fiyatı hakkında bilgi sahibi olduk. Geçtiğimiz günlerde kulaklıkların Galaxy Buds 2 olarak adlandırıldığını görüntüler sayesinde doğrulamıştık.

Samsung Galaxy Buds 2
Samsung Galaxy Buds 2

Benzer İçerik: Huawei FreeBuds 4, Türkiye’de ön satışa çıktı


Samsung Galaxy Buds 2 fiyatı

Bu kulaklıklar, Galaxy Buds + modelinin halefi olarak gelecek. Galaxy Buds 2 daha önceden birkaç kez sızdırıldı. Bu sızıntılardan da elimizde bazı bilgiler kaldı. Ancak geçtiğimiz hafta, 91Mobiles, Galaxy Buds 2 tasarımını görseller ve tanıtım görüntüleri aracılığıyla ortaya çıkardı. Ek olarak kulaklıkların Ağustos ayında Galaxy Watch 4 ile birlikte piyasaya çıkma ihtimali olduğunu biliyoruz. Şimdi ise Galaxy Buds 2 fiyatı hakkında bazı bilgiler duyuyoruz.

Sektörün içerisinden bir kaynak olan Yogesh, tahminlerini 91mobiles ile paylaştı. Kaynağa göre, Galaxy Buds 2 149 dolar ile 169 dolar arasında bir fiyata sahip olacak. Bu bilgi, Galaxy Buds 2’nin 149 dolar olarak piyasaya çıkan selefi Galaxy Buds + ile benzer fiyatta olacağını gösteriyor.

Özellikle, Galaxy Buds+ şu anda 99 dolara satışta. Türkiye’de ise bu model Samsung’un resmi sitesinde indirimsiz şekilde 899 TL’ye satışta. Bu fiyat etiketi, Galaxy Buds 2 modelini ABD’de 149 dolara mal olan Beats Studio Buds ile doğrudan rekabete sokuyor.

Samsung Galaxy Buds 2 özellikleri

Kulaklıkların sızan görüntülerine göre, yakında çıkacak olan kulaklıklar Galaxy Buds Pro’ya benzer bir tasarıma sahip olacak. Ek olarak Beyaz, Siyah, Mor ve Yeşil olmak üzere dört renk seçeneğiyle satışa çıkacak.

Samsung Galaxy Buds2

Geçmiş bilgilere göre, Galaxy Buds2 aktif gürültü iptali (ANC) özelliğine sahip olmayacak. Ancak pasif gürültü iptali için kauçuk uçlarla gelecek. Bu kulaklıklarda aşınma algılama ve her kulaklıkta iki mikrofon bulunacak. FCC listesine göre Galaxy Buds 2, her kulaklıkta 60 mAh pil ve şarj kutusunda 500 mAh pil ile gelecek. Şarj kutusu 2,5 W şarjı desteklerken, kulaklıklar 0,6 W şarj hızına sahip olacak.

Exit mobile version