Samsung Galaxy A72 4G detayları sızdırıldı

Samsung, Galaxy A72 4G ve Galaxy A52 şeklinde iki yeni akıllı telefonu Galaxy A serisinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Her iki cihaz da geçtiğimiz birkaç ay içinde defalarca sızdırıldı. Tasarımlarını ve temel özelliklerini ortaya çıkardı. Daha geçen hafta, SamMobile’den bir rapor, her iki telefonun da yüksek yenileme hızı paneline sahip olacağını ve ayrıca Galaxy A52 5G’nin bazı temel özelliklerini ortaya çıkardığını ortaya çıkardı. Şimdi, yeni bir sızıntı, Galaxy A72 4G varyantını olası teknik özellikleri ve fiyatlandırmasıyla birlikte tüm ihtişamıyla ortaya çıkardı.

Nvidia ARM markası satın almasına tepkiler geldi

İŞTE SAMSUNG GALAXY A72 4G ÖZELLİKLERİ

WinFuture’deki insanlar, Galaxy A72 4G modelinin yüksek kaliteli basın görsellerine sahip oldular. Aşağıdaki resimlerde de görebileceğiniz gibi Galaxy A72 4G, geçen yıl Aralık ayında OnLeaks tarafından sızdırılan 5G varyantı ile hemen hemen aynı görünüyor. Ancak 90 Hz yenileme hızına sahip 6,7 inç AMOLED ekranda biraz daha büyük bir ekrana sahip.

WinFuture’a göre Galaxy A72 4G, arka tarafında 64MP birincil sensör, 12MP geniş açılı lens, 8MP telefoto zoom lens ve 2MP makro sensörden oluşan dörtlü bir kamera bulunduracak. Cihazın Qualcomm Snapdragon 720G işlemci tarafından desteklendiği ve microSD kart genişletme desteğiyle 6GB / 8GB RAM ve 128GB / 256GB flash depolamayı paketleyeceği söyleniyor.

İŞTE AKILLI TELEFONUN DİĞER ÖZELLİKLERİ

Galaxy A72 4G’nin hızlı şarj desteği ile 5.000 mAh pil paketleyeceği ve ayrıca toz ve su koruması için IP67 derecesine sahip olacağı bildiriliyor. Sızıntıyla ortaya çıkan diğer özellikler arasında 32MP selfie kamera, 3,5 mm ses girişi ve yerleşik Android 11 yer alıyor.

Fiyatlandırmaya gelince, yayın, Galaxy A72 4G’nin temel model için 449 € ‘dan başlayacağını ve en az dört renkte geleceğini belirtiyor. Hala Galaxy A72 veya Galaxy A52 için resmi bir lansman tarihimiz yok, ancak söylentilere göre Samsung, önümüzdeki ay her iki telefonu da piyasaya sürebilir. Her iki telefonun da 4G ve 5G modellerinde olması bekleniyor.

Exit mobile version