Samsung Galaxy A23 4G Yakında Geliyor

Samsung, Galaxy A23 4G akıllı telefonu için destek sayfasını yayına aldı. Akıllı telefonunun yakında zamanda tanıtılması bekleniyor.

Samsung Galaxy A23 4G lansmanı yakında gerçekleşebilir. Akıllı telefonun destek sayfası artık Samsung’un Rusya’daki web sitesinde yayında. Samsung, yaklaşmakta olan Galaxy A serisi akıllı telefonun fiyatı, özellikleri ve hatta lansman tarihi hakkında henüz herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Samsung Galaxy A23 4G Akıllı Telefonun Sızdırılan Özellikleri

Galaxy A23 4G, Bluetooth SIG sertifika web sitesinde de görüldü. Geçen hafta akıllı telefon, bazı temel özelliklerini gösteren bir Geekbench listesinde yer aldı. Samsung Galaxy A23 4G’nin Snapdragon 680 SoC tarafından desteklendiği söyleniyor.

Belirtildiği gibi Samsung’un çıkması beklenen telefonu için destek sayfası artık Samsung’un Rusya’daki web sitesinde yayında. Destek sayfası, akıllı telefonla ilgili herhangi bir bilgiyi göstermiyor. Bununla birlikte, çift SIM desteği alması beklenen SM-A235F/DSN dahili model tanımından bahsediyor. Ayrıca akıllı telefonun yakında piyasaya çıkacağına dair ipuçları yer alıyor.

Birden Fazla Versiyonla Gelebilir

Samsung Galaxy A23 4G için Bluetooth SIG listesi, ilk olarak destek sayfasıyla birlikte MySmartPrice tarafından tespit edildi. Liste ayrıca yaklaşmakta olan akıllı telefonun dahili model tanımından da bahsediyor. Bununla birlikte, listelenen beş dahili model tanımı vardır. Bunlar SM-A235F/DSN, SM-A235F, SM-A235F/DS, SM-A235M ve SM-A235M/DS olarak ortaya çıkıyor. Ayrıca Galaxy A serisi akıllı telefonun birden fazla versiyon alabileceğini ima ediyor . Bununla birlikte, listede akıllı telefonun bağlantı için Bluetooth v5 alacağı da belirtiliyor.

Geçen hafta Galaxy A23 4G, Geekbench kıyaslama web sitesinde bir listede görüldü. Listeye göre, akıllı telefon, 4 GB RAM ile eşleştirilmiş bir Qualcomm Snapdragon 680 SoC tarafından desteklenecek. Akıllı telefonun kutudan çıktığı haliyle Android 12 çalıştıracağı bildiriliyor.

Geçen haftadan bir başka rapor, Samsung Galaxy A23 5G’nin bazı görüntülerini paylaştı. 4G özellikli Samsung Galaxy A23’ün 5G özellikli varyantla benzer bir tasarıma sahip olacağı tahmin ediliyor.

Görüntüler, dörtlü arka kamera kurulumunu barındıran bir kamera çıkıntısını gösteriyor. Ön taraf, selfie kamerası için su damlası tarzı çentikli düz bir ekranla gösteriliyor. Akıllı telefon, güç düğmesine gömülü bir parmak izi sensörü ve sağ sırtta ses seviyesi düğmesi ile yer alırken; solda yalnızca bir SIM tepsisi bulunur. Alt kısımda ise 3.5 mm kulaklık jakı, USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör ızgarası olacağı bildiriliyor.

Exit mobile version