Samsung Galaxy A22 5G Bluetooth SIG sertifikası aldı

Samsung‘un çok yakında yeni Samsung Galaxy A22 akıllı telefonunu 4G ve 5G varyantlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Hatta bazı raporlar, resmi lansmanın Haziran ayında olacağını gösteriyor.

Şimdi, beklenen lansmandan sadece birkaç hafta önce, Samsung Galaxy A22 5G, Bluetooth SIG tarafından onaylandı. Twitter’da Mukul Sharma aracılığıyla gelen liste, akıllı telefonun Bluetooth 5.0 desteği ile birlikte geleceğini doğruluyor.

Xiaomi, Modüler Bir Telefon Üzerinde Çalışıyor

Bluetooth SIG web sitesi, Samsung Galaxy A22 5G’yi SM-A226B-DS, SM-A226B-DSN, SM-A226B, SM-A226BR-DSN ve SM-A226BR-N model numaraları ile beş farklı varyantta listeledi. Bunlar farklı bölgelere gelen modellerle ilişkilendirilebilir. Mukul Sharma tarafından bildirilen liste, Galaxy A22 5G ile Bluetooth v5.0 desteğini de öneriyor. Liste, akıllı telefon hakkında daha fazla ayrıntı sağlamaz.

SAMSUNG GALAXY A22 5G AKILLI TELEFONUN BAZI ÖZELLİKLERİ

Model numarası ve Bluetooth sürümü dışında, liste cihazla ilgili herhangi bir bilgi göstermiyor. Önceki raporlar, telefonun öne bakan kamera sensörünü barındırmak için üstünde su damlası çentiği bulunan 6,4 inç FHD + LCD ekrana sahip olabileceğini ortaya çıkardı.

Arka tarafta, cihaz, üçlü kamera kurulumunda 48 megapiksel birincil sensör içeren kare şeklinde bir kamera ile birlikte gelecek. Ön tarafta, özçekimler ve görüntülü arama yapmak için cihaz 13 megapiksellik bir kamera ile olacak.

Cihazın MediaTek Dimensity 700 yonga setinden güç alacağı ifade ediliyor. Ayrıca 4G varyantı Helio G80 SoC ile çalışacağı tahmin ediliyor. Akıllı telefon güvenlik için yana monteli bir parmak izi sensörüne sahip olacak.

Raporlar ayrıca 4G modelinin dörtlü kamera kurulumuna sahip olacağını gösterdi. Ayrıca markanın 15W şarj desteği ile 5.000 mAh pil paketleyebileceği tahmin ediliyor. Bununla birlikte telefon siyah, beyaz, mor ve yeşil renklerde gelecek.

Önümüzdeki günlerde akıllı telefonun özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz. Ayrıca şirket lansman tarihini duyurmadan önce teaserları da paylaşacak. Samsung’un resmi lansman onayı için birkaç gün daha bekleyelim.

Exit mobile version