Samsung Galaxy A14 4G Telefonunun Özellikleri

Geçtiğimiz günlerde Samsung Galaxy A14 5G modelinin lansmanını yapan şirket, şimdi bu telefonun 4G versiyonunu getiriyor. İşte detaylar.

Akıllı telefon pazarının liderleri arasında yer alan Samsung, yeni bir akıllı telefonu çıkarmaya hazırlanıyor: Samsung Galaxy A14 4G. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Samsung, Galaxy A14 akıllı telefonunun 5G varyantının lansmanını gerçekleştirmişti. Şimdi Koreli dev, Samsung Galaxy A14 modelinin 4G versiyonunu getirmeye hazırlanıyor. Telefon, Google Play Console listesinde yer aldı ve özellikleriyle ilgili bilgilere burada yer verdi. Tasarımında dikkat çeken detaylardan bahsetmek gerekirse, ön tarafta bir yağmur damlası çentiğine ve oldukça büyük çerçevelere sahip olduğunu görüyoruz. Detaylara birlikte göz atalım.

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un bir dizi yeni telefonunu Google Play Console‘da listelediğini görmüştük. Şirket, yeni telefonları burada göstermeye ve bu sayede özellikleri hakkında bilgilendirirken yeni gelecek telefonlar hakkında detaylı bir açıklama yapmaya devam ediyor.

Şirketin şimdiki telefonu ise geçtiğimiz günlerde lansmanı yapılan Samsung Galaxy A14 5G modelinin 4G versiyonu. Koreli teknoloji markası, bu akıllı telefonu Google Play Console’da listeledi. Bu listeleme, yeni orta sınıf akıllı telefonun 4G varyantının geçtiğimiz Aralık ayında FCC ve TÜV gibi sertifika sitelerinden tespit edilmesinden sonra karşımıza çıktı. Samsung, telefonun uygun fiyatlı versiyonunu küresel pazarlar için tanıtmaya hazırlanıyor.

MySmartPrice tarafından hazırlanan bir rapor, Samsung Galaxy A14 4G’nin resmi Google Play Console listesini ortaya çıkardı. Ortaya çıkan bu liste bizlere en kısa sürede bu telefonun lansmanının gerçekleşmeye hazır olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu listede teknik özelliklere de bir göz atma imkanı yakalıyoruz.

Samsung Galaxy A14 4G Modelinin Öne Çıkan Özellikleri

Samsung Galaxy A14 4G modelinin listesi, akıllı telefonun yalnızca 4 GB RAM ile geleceğini, daha fazlasına sahip liste dışı başka değişkenler olabileceğini gösteriyor. Telefonun 1080 x 2408 piksel çözünürlüğe ve 450 DPI piksel yoğunluğuna sahip bir full-HD+ ekrana sahip olması bekleniyor.

Rapor ayrıca, flaşlı üçlü arka kamera kurulumuyla gelmesi beklenen akıllı telefonun tasarımına ilişkin bazı bulguları da ortaya koyuyor. Ön tarafta, günümüzün orta sınıf akıllı telefonlarının tüm özellikleri olan yağmur damlası tarzı bir çentik ve çeneli büyük çerçeveler görüyoruz.

Daha önce FCC ve TUV sertifikası web sitelerinde Samsung Galaxy A14 4G’nin görüldüğü özel olarak bildirilmişti. 4.900mAh (5.000mAh kapasiteli) pil, 15W şarj hızı ve Android 13 işletim sistemi gibi diğer özelliklerin ayrıntılarını daha önce çıkan sızıntılarda elde etmiştik. Akıllı telefonun boyutlarının ise 167.7 X 78.8 X 11.8 mm olduğu aktarılmıştı.

Exit mobile version