Samsung Electronics, GIGA ses sistemi ailesi…

Ses deneyimini  en üst seviyeye taşıyarak eğlenceyi doruklarda yaşamak isteyenler, Samsung”un 3 farklı ses sisteminin sunduğu benzersiz ses deneyimini tercih ediyor.

İstanbul, 19Ağustos 2015–Samsung Electronics, GIGA ses sistemi ailesini Türkiye”deki kullanıcılarla buluşturduğunu açıkladı. Hem ev hem de ticari kullanıma uygun olan 3 farklı modeliyle, tüketicilerin farklı beklentilerine cevap veren Samsung, yüksek kaliteyi uygun fiyatlarla buluşturuyor.

Daha küçük alana sahip olup, yüksek ses kalitesine ulaşmak isteyenlerin tercihi Samsung MX HS6800,her an tüm ambiyansı değiştirmek üzere tasarlandı. Futbolheyecanını stadyumdaymış gibi yaşamak üzere geliştirilen futbol modu; izleyicilerin sahanın içerisindeymiş gibi maçları takip etmesini sağlıyor. özel ses ve ışık efektleriyle de heyecan katlanarak artıyor.

Sistem, önceki modellere göre iki katına çıkarılan özel DJ efektleriyle kesintisiz müzik deneyimini benzersiz şekilde yaşatıyor. HS6800″de bulunan dahili “Dance Time” özelliğiyle başka bir uygulamaya ihtiyaç duymayan müziğe uygun ışıklarla dans keyfi doruklara çıkıyor.

Karaoke ile müzik keyfi zirveye ulaşıyor.

 

HS6800″deki Bluetooth özelliği sayesinde müzik sistemi, akıllı telefonlardan yönetilen birer hoparlöre dönüşüyor. Tek bir dokunuşla ses sistemini çalıştırabilen kullanıcılar, yüksek ses kalitesine kolaylıkla kavuşuyor.

Tüm sezonların vazgeçilmez eğlencesi Karaoke özelliğini de içinde bulunduran ses sistemi, 1.899 TL tavsiye edilen perakende fiyatıylakullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Güçlü ses, güçlü LED ışıklarla buluşuyor

Samsung MX JS8000 GIGA Ses Sistemi, çalınan müzikteki basa uygun ritimlerle LED ışıklarını harekete geçirerek, en çarpıcı ve ışıltılı ortamı yaratmak üzere tasarlandı. Ayrıca 2400 watt”lık ses çıkış gücüylebulunduğu tüm ortamları eşsiz birer müzik deneyim merkezine dönüştürüyor.

 

 

Tüm Android telefonlarla birlikte çalışan Bluetooth GIGA uygulamasıyla mobil parti deneyimi, akıllı telefonlara geliyor. Yırtıcı ve sert tasarımıyla dikkat çeken JS8000, kablosuz bağlantısıyla TV”lere bağlanarak çok amaçlı bir yapı sunuyor.

üzerinde bulunan USB yuvası sayesinde istenen harici depolama cihazıyla da uyumla çalışabilen JS8000, 2.599 TL  tavsiye edilen perakende fiyatıylakullanıcılarla buluşuyor.

 

Gerçek bir helikopterin yanındaymış gibi…

Samsung”un GIGA serisindeki en üst seviyedeki Hi-Fi bileşenlerinden oluşan ses sistemi MX JS9000, kaslı tasarımıyla en güçlü ses ve görüntüyü kullanıcılara sunuyor. En güçlü ses ve bas için 3,400 watt ses çıkışına sahip olan sistem, gerçek bir helikopterin yanındaymışgibi bir his vererek kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Zengin bas ve artırılmış ses basınç seviyesi (SPL)özellikleri dahili olarak yer alan 15 inçlik subwoofer ile yerleri titreten bir deneyim sunuyor.

JS9000 üzerinde bulunan GIGA Beat ile istenilen perküsyon efektleriyle en özel müzikler yaratılıyor. 3.299 TL tavsiye edilen perakende fiyatıylatüketicilerle buluşacak olan JS9000, Eylül ayında Türkiye”deki müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Exit mobile version