Rythm Bot Komutları Neler?

Rythm bot komutları ile Discord sunucusunu hem kendiniz hem topluluğunuz için daha eğlenceli hâle getirmeye ne dersiniz?

Rythm bot komutları

Rythm bot komutları, söz konusu Discord botunu kullanmaya başlamak için çok ihtiyaç duyulan komutlardır. En sevdiğiniz müzikleri çalmanıza, harika çalma listeleri oluşturmanıza olanak tanıyan Discord botu ile yapabilecekleriniz aslında sadece müzik çalmakla sınırlı değildir.

Aşağıda yer alan komutları incelediğinizde siz de göreceksiniz ki Rythm’in size sunduğu imkânların neredeyse hiçbir sınırı yoktur.

Rythm Bot Komutları Listesi

Rythm Bot Nedir?

Rythm, Discord sunucuları için geliştirilen, ses kanallarında müzik çalmak için kolay bir yol sunan bir müzik botudur. Müzik kütüphanesi oldukça büyüktür. Bunun yanı sıra SoundCloud’dan da müzik bulup açmaya olanak tanır.

Rythm ile en sevdiğiniz şarkıları çalabilir, çalma listeleri oluşturabilir ve ses seviyesini ya da kalitesini ayarlayabilirsiniz. Rythm ayrıca şarkı sözlerini görmenizi, şarkıları döngüye almanızı ve çalma listesi oluşturmanızı, çalma listesini karışık oynatmanızı sağlar.

Discord’da bir sunucuya sahip olan herkes bota gerekli izinleri verdikten sonra Rythim’i kullanmaya başlayabilir. Bot bir sunucuya eklendiğinde herhangi bir ses kanalında kullanılabilir.

Exit mobile version