Rockstar Games’in, GTA 6 sürüncemesi!

GTA 6 kaçınılmazdır ve bir sonraki suç efsanesinin yayınlanması an meselesidir ve Rockstar Games‘in serisi, yıllardır oldukça popülerdir. Serideki her yineleme, oyuncuların eğlenmesi için masaya yeni bir şeyler getiriyor. Yeni bir devam filmi, hayranların istek listelerinde üst sıralarda yer alabilirken, yeni bir GTA’nın piyasaya sürülmesi biraz zaman alabilir. Rockstar’ın oyun geliştirirken zamanını aldığı ve E3, Tokyo Game Show ve diğer büyük endüstri etkinlikleri gibi etkinliklerde geleneksel pazarlama çabalarına uymadığı biliniyor. Rockstar Games’in henüz Grand Theft Auto 6’yı yapmak için pek bir teşviki olmayabilir.

Techland, Dying Light 2 için müjdeyi verdi

HERKES ROCKSTAR GAMES’İN GTA 6 OYUNUNU BEKLİYOR ANCAK…

Grand Theft Auto serisinin son girişi 2013’te Grand Theft Auto 5 ile geldi. Çok kahramanı olan suç oyunu piyasaya çıktığından beri son derece popüler oldu ve yavaşlama belirtisi göstermiyor. GTA 5’in sürekli popülaritesine rağmen, Grand Theft Auto 6 sayısız söylenti ve sızıntıya konu oldu. Her zaman olduğu gibi, dedikodular ve sızıntılar, resmi onay gelene kadar biraz tuzlu olarak ele alınmalı… Ancak bir sonraki oyunun, oyuncuların kafasında olduğunu gösteriyor. Maalesef bazıları için GTA 6’nın çıkışı oldukça zaman alabilir.

2020’de Grand Theft Auto 5’in yeni nesil bir sürümünün PlayStation 5 ve Xbox Series X’e geleceği doğrulandı. Rockstar, performans ve görsel yükseltmelerden yararlanacağından bahsetti, ancak bir sonraki seri hakkında daha spesifik detaylar yok. 2021’in ikinci yarısının kaba bir tahmini dışında bunun için onaylanmış bir yayın tarihi yok.

Bu sürümün ne kadar yakın olabileceğine bağlı olarak, bunun Rockstar’ın üzerinde çalıştığı bir sonraki büyük proje olması mantıklı… Ekibin bunu piyasaya sürüldükten sonra bir süre daha desteklemesi muhtemel. Grand Theft Auto 6’nın varsayılan boyutunda bir proje, büyük bir kaynak yığınını kaplayacak ve Rockstar’ın şu anda tamamen ona odaklanma ihtimalini ortadan kaldıracak.

GTA 5’in yeni nesil sürümü ile eşleştirilmiş, Grand Theft Auto Online’ın bağımsız bir sürümüdür. Çevrimiçi GTA oyunu bu güne kadar son derece popüler olmaya devam ediyor ve çok oyunculu mod muhtemelen ek destek alacak. Yeni nesil konsolların piyasaya sürülmesi, oyunun zaten geniş olan kitlesine önemli bir ek alması için kapılar açabilir. GTA Online, piyasaya sürüldükten sonraki ilk üç aylık kullanılabilirliği için PS5’te ücretsiz olarak piyasaya sürülecek ve potansiyel olarak yeni bir hayran akışı getirecek. Rockstar, popüler kaldığı sürece muhtemelen GTA Online’ı desteklemek isteyecektir, bu da geliştiricinin Grand Theft Auto 6’ya devam etmek için acelesi olmadığı anlamına gelebilir.

Grand Theft Auto Online ve GTA 5 Hala Çok Popüler

Grand Theft Auto 5 ve GTA Online, piyasaya sürüldükten yıllar sonra bile son derece popüler olmaya devam ediyor. Öyle ki 2020, özellikle GTA Online için rekor bir yıl oldu ve çok oyunculu oyun şimdiye kadarki en büyük oyuncu sayısı için yeni bir rekor kırdı.

Birçok GTA hayranı Grand Theft Auto 6 için çığlık atıyor olsa da, Grand Theft Auto’nun mevcut sürümlerinden ve çevrimiçi modundan elde edilen mali kazanç nedeniyle yakın zamanda gerçekleşmesi muhtemel olmayacak. Rockstar’ın 2020’nin rekor bir yıl olduğu raporuna göre, bu, popülaritesinin henüz yayılmaya başlamadığını gösteriyor. Gelecek, Grand Theft Auto Online’dan parlak görünmeye devam ediyor ve Rockstar’ın bundan bir süre daha ödül alması muhtemel.

Exit mobile version