Roblox En Gerçekçi Oyunlar

Roblox en gerçekçi oyunlar arasından bazılarına ev sahipliği yaparak oyunculara eğlenceli zaman geçirme imkânı sunuyor.

Roblox, dünya çapında büyük bir geliştirici ve oyuncu topluluğu sayesinde en zengin oyun kütüphanelerinden birine sahiptir. Hayal gücünün ne kadar sınırsız olduğunun kanıtı niteliğinde birçok oyun barındıran platform her ne kadar kendine özgü piksel tabanlı grafiklerle ün kazanmış olsa da Roblox en gerçekçi oyunlar arasından bazılarına da ev sahipliği yapıyor.

Söz konusu oyunlara platformda kısa bir araştırma ile ulaşmak çok mümkün olmadığından iyi grafik kalitesine sahip Roblox oyunlarını keşfetmeniz o kadar da kolay olmayabilir. Neyse ki sizin için hazırladığımız bu liste, Roblox’ta görebileceğiniz en iyi grafiklere sahip oyunları içeriyor.

Roblox En Gerçekçi Oyunlar Listesi

Roblox’ta bulabileceğiniz en gerçekçi grafiklere sahip video oyunları bu şekildedir. Dilerseniz gelin, bu oyunları yakından inceleyelim.

Frontlines

Frontlines, MAXIMILLIAN tarafından yayımlanan birinci şahıs nişancı oyunudur. Roblox’un klasik oyunları ile arasında neredeyse dağlar kadar fark vardır. İlgi çekici grafiklerine rağmen herhangi bir sistemde hiç donma ve kasma sorunu yaşamadan oynanabiliyor ki bu yeterince iyi sisteme sahip olmayanlar için harikadır.

Frontlines

Nefret söyleminde bulunan, hakaret eden, rahatsızlık veren ve hile yapan oyuncuları oy birliği ile atmanız da mümkündür. Bunun için /votekick komutunu kullanabilirsiniz.

Street Runners: Highway Racing

Street Runners, grafik kalitesi yüksek bir araba sürme oyunu arayanların kesinlikle oynaması gereken oyunlardan biridir. W, A, S ve D tuşlarını kullanarak otoyolda engellerden kaçarak ilerlemeniz gerekiyor ama dikkatli olun, bu sıradan bir sürüş olmaktan çok uzaktır.

W tuşuna basarak hızlanabilir, S tuşu ile yavaşlayabilirsiniz. A tuşu ile sola, D tuşu ile sağa dönebilirsiniz. Kamera görünümünü değiştirmek için V tuşuna basmanız yeterlidir.

The Canyon

“Bir dakika, bu gerçekten de Roblox oyunu mu?” diye sorgulayacağınız başka bir oyun daha… The Canyon, nefes kesici manzarası ile size eğlenceli bir sürüş deneyimi sunuyor. W, A, S ve D tuşuna basarak arabanızı kontrol edebilir, R tuşuna basarak kamera görünümünü değiştirebilir, H tuşuna basarak korna çalabilirsiniz.

Oyunda sizin gibi araba süren diğer kişiler de var ve birden gelip size çarpmaları durumunda ne yazık ki takla atıp yolun dışına çıkabiliyorsunuz. Herhangi bir takılma durumunda yeniden araç seçerek başa dönebilirsiniz.

Exit mobile version