Rick and Morty 6. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Rick and Morty 6. sezon için ne kadar daha beklenmesi gerektiği yönündeki sorulara resmî Twitter hesabından cevap verildi.

Rick and Morty 6. Sezon Çıkış Tarihi

Rick and Morty 6. sezon ne zaman başlayacak sorusunun cevabı belli oldu. Duyuru, Rick & Morty’nin resmî Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Animasyon dizisinin hayranlarının sabırsızlıkla beklediği yeni sezonun başlamasına çok az bir süre kaldı.

Dizi şu anda dünya çapında en çok izlenen animasyon dizilerinden biri ve bu nedenle izleyici kitlesi tarafında yeni sezonun ne zaman başlayacağı bilgisine yoğun talep var. Yeni sezon için paylaşılan tweet ise bekleyenlerin yüzünü güldürdü.

Rick and Morty 6. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Dizinin Twitter hesabında yapılan duyuruya göre Rick and Morty’nin 6. sezonu 4 Eylül‘de çıkacak. Şu anda ilk bölümde neler olacağı ya da sezonun toplamda kaç bölümden oluşacağı da dahil olmak üzere paylaşılan çok fazla bilgi yok fakat sonbahara doğru yayın tarihinden çok daha fazlasının paylaşılacağından emin olabilirsiniz.

Dizi, geçen yılın sonlarına doğru beşinci sezonu geride bırakmıştı. Dizinin arkasındaki ekip o zamandan bu zamana kadar oldukça sıkı bir şekilde çalıştı. 2018 yılında Adult Swim, dizinin çok daha uzun bir süre ekranlarda olması için onlarca bölümlük anlaşma yapmıştı.

Bu, 6. sezonda talep edilen bölüm sayısı karşılanmazsa yeni sezonların da yolda olacağı anlamına geliyor ki dizinin altıncı sezonda bu bölüm sayısına ulaşması oldukça düşük bir ihtimal olarak görülüyor. Yine de yeni sezonla ilgili kesin bir açıklama yapılana kadar net ifade kullanmamakta fayda var.

Animasyon dizileri izlemekten hoşlanıyorsanız daha önce hazırladığımız listeye de göz atabilirsiniz.

Exit mobile version