RedmiBook 15 serisi piyasaya çıktı

Redmi India, Hindistan’daki ilk dizüstü bilgisayar serisini piyasaya sürdü. Şirket, Çin’deki ilk çıkışından iki yıl sonra nihayet Hindistan’da RedmiBook serisini tanıttı. Redmi, Redmibook’u iki varyantta piyasaya sürdü: RedmiBook Pro ve RedmiBook e-Learning Edition. Yeni dizüstü bilgisayar serisi, Xiaomi Mi Notebook serisinin altına yerleşti. Hem ‘evden çalışma’ hedef kitlesine hem de öğrencilere ve öğretmenlere hitap edecek.


İlginizi Çekebilir: XiaoAI asistanının RedmiBook Pro’ya geliyor


REDMIBOOK 15 SERİSİ BİLGİSAYARLARIN FİYATI

Yeni Redmibook serisi dizüstü bilgisayarlar, Intel’in 11. Nesil Tiger Lake işlemcilerinden güç alıyor. RedmiBook serisi iki varyantta satışa çıkacak. Kömür grisi renginde satışta olacak. RedmiBook Pro’nun fiyatı 5,659 TL’dir.

RedmiBook e-Learning Edition, 256GB varyant için 4,753 TL olarak fiyatlandırılacaktır. 512 GB’lık varyant 5,093 TL fiyat etiketine sahip olacak .

Satış, 6 Ağustos’tan saat 12.00’de mi.com, Flipkart, Mi Home’dan başlayacak.

RedmiBook Pro özellikleri

RedmiBook Pro dizüstü bilgisayar, entegre Iris Xe grafikli bir Intel i5-1300H işlemci tarafından desteklenmektedir. Dizüstü bilgisayar 8GB DDR4 RAM ile birlikte geliyor. 512GB NVMe SSD ile birlikte gelir.

Şirket, dizüstü bilgisayarın tek bir şarjla 10 saate kadar pil ömrü sağlayabileceğini iddia ediyor. Dizüstü bilgisayar Windows 10 Home, Office Home ile birlikte gelir. Bilgisayar 15,6 inç FullHD+ ekrana sahip. Dizüstü bilgisayar 1,8 kg ağırlığındadır. USB bağlantı mevcuttur.

RedmiBook e-Learning Edition özellikleri

Şirket ayrıca 256GB veya 512GB bellek seçenekleriyle gelen RedmiBook E-Learning sürümünü de piyasaya sürdü. Dizüstü bilgisayar, maksimum 4.1 Ghz saat hızına sahip bir Intel Core i3-1115G4 işlemci tarafından desteklenmektedir. Dizüstü bilgisayar 256GB SATA SSD veya 512GB NVMe SSD depolama seçeneklerine sahip olacak. RedmiBook e-Learning ayrıca 15.6 inç FullHD ekran sağlar.

RedmiBook e-Learning sürümü, Windows 10 Home ve Microsoft Office Home ve Student Edition 2019 önceden yüklenerek gelir.

Hem RedmiBook Pro hem de RedmiBook e-Learning sürümü, kullanılır olduğunda Windows 11’e ücretsiz yükseltme için uygun olacaktır.

Exit mobile version