Redmi Note 11 Pro 5G Görselleri ve Özellikleri

Redmi Note 11 Pro 5G akıllı telefonun tasarımı ve özellikleri resmi duyurudan önce sızdırıldı.

Redmi Note 11 Pro, 26 Ocak’ta yapılması planlanan küresel lansmanına doğru ilerliyor. Bu tarihten önce Redmi Note 11 Pro’nun pazarlama posterleri çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Akıllı telefonun temel özellikleri de ayrıca açıklandı. Yeni cep telefonu küresel varyantının, geçen yıl Çin’de piyasaya sürülen ürün serisine kıyasla farklı özelliklere sahip olduğu söyleniyor. Redmi Note 11 Pro’nun 4G varyantının sekiz çekirdekli bir MediaTek Helio G96 işlemciye sahip olduğu söylenirken; ahizenin 5G varyantının Qualcomm Snapdragon SoC tarafından desteklenmesi bekleniyor.

İşte Redmi Note 11 Pro 5G Özellikleri

Bir Twitter kullanıcısı @TechInsiderBlog, Redmi Note 11 Pro’nun pazarlama görsellerini yayınladı. Akıllı telefonun sızdırılan görselleri, Ekim ayında Çin’de piyasaya sürülen modele benzer bir tasarımı ortaya koyuyor. Yakışıklı bir delgeç ekrana sahip görülüyor.

Yeni Redmi Note 11 Pro 5G, Siyah ve Mavi renklerde ortaya çıkıyor. Sızıntıya göre Redmi Note 11 Pro, 120Hz ekrana sahip olacak. Arka panelin sol üst köşesinde LED flaşlı dörtlü arka kameralar var. Arka kamera kurulumu, 108 megapiksel ana sensör içerir. Sızan pazarlama posterleri, 67W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh pil olduğunu gösteriyor.

Farklı Rapor Aynı Özellikleri Gösteriyor

Redmi Note 11 Pro’nun 4G ve 5G varyantlarının sızdırılan özellikleri bir MySmartPrice raporuyla ortaya çıktı. Rapora göre Redmi Note 11 Pro akıllı telefonlar üç renk seçeneğiyle çıkacak. Bunlar Grafit Gri, Kutup Beyazı ve Xiaomi 11 Lite NE 5G’nin Diamond Dazzle renk seçeneğine benzer bir renk ile gelecek.

Çin’de tanıtılan modele benzer şekilde Redmi Note 11 Pro 4G ve Redmi Note 11 Pro 5G’nin 120Hz yenileme hızına sahip 6.67 inç ekranla geleceği söyleniyor. Rapora göre Redmi Note 11 Pro 4G, sekiz çekirdekli MediaTek Helio G96 işlemciden destek alacak. 5G varyantının ise kaputun altında bir Qualcomm Snapdragon SoC taşıyacak. Bahsedildiği gibi, her iki model de 108 megapiksel ana sensör tarafından yönetilen dörtlü bir arka kamera kurulumuna sahip olacak. Rapor ayrıca 67W hızlı şarj desteğine sahip 5.000mAh pilin varlığını da yineliyor.

Xiaomi, Redmi Note 11 serisinin küresel lansmanının 26 Ocak’ta gerçekleşeceğini zaten duyurdu. Ayrıca lansman 17:30 IST’de gerçekleşecek. Ayrıca şirketin Facebook ve YouTube dahil olmak üzere sosyal medya kanallarında canlı olacak.

Exit mobile version