Redmi 8 kullanıcılarına MIUI 12 müjdesi

Xiaomi, Redmi 8 için global MIUI 12 güncellemesini piyasaya sürdü. Bilgiler bu hafta sonu dünyanın dört bir yanından birkaç Redmi 8 kullanıcısı tarafından onaylandı. MIUI 12 güncellemesi birçok insanı şaşırttı.

Redmi 8 akıllı telefonlar artık MIUI 12 güncellemesini küresel ölçekte alıyor. Kullanıcılar, en son güncellemenin gelişini onaylamak için Twitter’a başvurdu. Ekran görüntüleri, yeni güncellemenin, karanlık mod ayarlamalarıyla birlikte Kontrol Merkezi’ne iyileştirmeler getirdiğini gösteriyor. En son Redmi 8 güncellemesinin sürüm numarası V12.0.1.0.QCNMIXM’dir. Güncellemenin boyutu 649MB olarak listelenmiştir. Redmi 8 kullanıcılarının, güncellemeyi iyi bir Wi-Fi bağlantısı altında ve tercihen telefon yeterince şarj olduğunda yüklemeleri önerilir.

WhatsApp Web beklenen özelliği getiriyor: Görüntülü arama

REDMI 8 KULLANICILARI MIUI 12 GÜNCELLEMESİNİ TWEET ATTI

Kullanıcılar, Redmi 8’de yeni MIUI 12 güncellemesinin gelişiyle ilgili tweet attı. PiunikaWeb, aynı şeyin küresel pazarlara gelişini de bildirdi. Kullanıcılar, Hint ve Avrupa pazarlarının yakında alacağını iddia ediyor. Uygun kullanıcılar, henüz bir bildirim almamışlarsa, Ayarlar’dan güncellemeyi kontrol edebilir.

Redmi 8 güncellemesinin ekran görüntüleri, yeni MIUI 12 güncellemesinin sağ üst köşeden aşağı kaydırırsanız açılan yeni bir Kontrol Merkezi getirdiğini gösteriyor. Xiaomi ayrıca Kontrol Merkezi düzenini yatay modda optimize etti. Ayrıca, karanlık modda duvar kağıtlarının parlaklığını ve rengini geliştirdi. Telefonun kilidini açtığınızda ana ekranın kararmasına ve yanıp sönmeye başlamasına neden olan bir sorunu giderdi. Yeni Redmi 8 güncellemesi ayrıca yeni animasyonlar ve diğer değişikliklerle durum çubuğuna ve bildirim gölgesine iyileştirmeler ekledi.

Xiaomi’nin güncellemeyi aşamalı olarak yayınlaması mümkün olabilir. Güncellemeyi Redmi 8’inizde hemen alamayabilirsiniz. Güncellemenin size ulaşması birkaç gün alabilir. En iyisi olarak OTA güncellemesini bekleyebilirsiniz.

REDMI 8 SON MIUI GÜNCELLEMESİ ALDI

Üreticiye göre bu güncelleme, cihaza gönderilen ikinci ve aynı zamanda son MIUI güncellemesi olacak. Xiaomi’nin ilk olarak Redmi 8’in global varyantını güncelleyerek öncelik sırasını tersine çevirdiğini görmek ilginç.

Hatırlamayanlar için bu aracı, dengeli şartnameler ve cazip bir fiyatla piyasaya çıktı, bu da satışlarının dünya çapında fırlamasına neden oldu.

Exit mobile version