Reddit Yorum Arama Özelliğini Sunmaya Başladı

Reddit yorum arama özelliği ile kullanıcılara büyük bir kolaylık sunuyor. Bu özellik, yorumlar arasında kaybolmaya son veriyor.

Reddit Yorum Arama Özelliğini Sunmaya Başladı

Reddit yorum arama özelliğini kullanıma sundu. Yeni özellik artık masaüstü web tarayıcısında ya da iOS veya Android uygulamasında kullanılabiliyor.

Reddit moderatörü u/anon-axolotl tarafından reddit subreddit’inde yapılan duyuruda özellikte de belirtildiği gibi, gönderinin altına yapılan yorumları aramak için tarayıcının arama özelliğini kullanmaya gerek kalmadı.

Kullanıcılar eskiden Windows’ta Control + F, Mac’te Command + F arama kısayolunu kullanarak arama yaparken bu özellik sayesinde kısayol kullanmadan belirli kelimeleri içeren yorumlara kolay ve hızlı bir şekilde ulaşılabilecek.

Duyuruda şu ifadelere yer verildi: “Artık uzun uzun ekranı kaydırmaya gerek yok. Yorumların istediğiniz bir bölümüne hızlıca ulaşabilir, konuşmanın istediğiniz yerine atlayabilirsiniz.

Reddit Yorum Arama Nasıl Yapılır?

Reddit’te belirli kelimeleri içeren bir yorum bulmak için yeni özelliği kullanmanın oldukça basit olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu özelliği kullanmak için yapmanız gerekenler ilgili gönderinin yorum yapma bölümüne gitmek ve bu bölümün altındaki arama kutusuna bir ya da birkaç kelime yazıp arama simgesine basmaktan ibaret.

Bu adımları takip ettikten sonra kullanıcılar o gönderi ile sınırlı olacak şekilde belirtilen kelimeyi içeren yorumları saniyeler içinde görebilir. Kullanıcının girdiği kelimeler ile eşleşen bir yorum bulunmazsa da kullanıcılara başka kelimelerle yeniden denemesi tavsiye ediliyor.

Exit mobile version