Red Dead Online 1 Aralık’ta başlayacak

Red Dead Redemption II’nin çok oyunculu bölümü önümüzdeki ay başlayacak bağımsız bir oyun olacak. Geliştirici Rockstar Games, Red Dead Online adlı modun 1 Aralık’tan itibaren PlayStation, Xbox ve PC’de ayrı olarak satın alınabileceğini duyurdu. Geriye dönük uyumluluk sayesinde yeni nesil PS5 ve Xbox Series X’te oynanabilecek.

RED DEAD ONLINE OYUNUNUN FİYATI

Başlangıç ​​olarak, oyun nispeten ucuz olacak. Rockstar, Red Dead Oline’ı 4,99 dolar “giriş” fiyatından satacak. 15 Şubat 2021’den itibaren bu fiyat etiketi 19.99 dolara kadar yükselecek. Ayrıca oyuna sığması için bir miktar sabit disk alanını temizlemeniz gerekebilir. Bu da 123 GB’a kadar bir alan sağlar. Ayrıca ana hikaye kampanyasını satın alma seçeneği de içerecek.

GOOGLE, STADIA İÇİN 400 OYUNUN YOLDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Oyuncular, Red Dead Redemption 2’nin hikaye modunu ayrı olarak satın alma seçeneğine sahip olacak, bu aynı zamanda önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek Bounty Hunters genişletmesi de dahil olmak üzere “mevcut tüm oyun yükseltmelerinin ve içeriğin” kilidini açacak bir yükseltme.

RED DEAD ONLINE SAĞLAM BİR OYUNCU TABANINA SAHİP

Red Dead Online’da oyuncular Red Dead Redemption 2’nin Vahşi Batı dünyasında bir karakter yaratır ve kontrol eder. Her lobi tipik olarak dünya çapında dolaşan ve bir sürü farklı senaryo oynayan yaklaşık 30 oyuncuya ev sahipliği yapar. Grand Theft Auto 5’in GTA Online’ı kadar popüler olmasa da kesinlikle sağlam, tutarlı bir oyuncu tabanına sahiptir.

Bağımsız oyunun duyurusunun yanı sıra Rockstar, Red Dead Online’ın yakında çıkacak olan Bounty Hunters rol genişlemesi hakkında yeni ayrıntılar da duyurdu. Rockstar, bu güncellemenin önümüzdeki haftadan itibaren kullanıma sunulacağını söyledi.

Rockstar, duyurusunda “Red Dead Online’daki Ödül Avcıları ile başa çıkmak için bir kaçak akını olacak, çünkü Bounty Hunter Rolü takip etmek için yeni suçlular ve 10 tane daha Bounty Hunter rütbesinde kilidini açmak için Prestijli seviye ekipman ve becerilerle geliştirildi. Ayrıca yeni Efsanevi Ödüller ve 100 Kademeli Kanun Kaçağı Bileti de olacak.” dedi.

Exit mobile version