Realme Watch 2 Lansmandan Önce Sızdırıldı! İşte Görüntüsü ve Özellikleri…

Realme Watch halefi geliyor. Akıllı saat Realme Watch 2 adıyla gelecek. Piyasaya sürülmeden önce, saatin görüntüleri, özellikleri ve bilinmesi gereken tüm detaylar su yüzüne çıktı.

Realme, birinci nesilde olduğu gibi kare bir kadrana yapışıyor. Basın görüntüsü, üreticinin kısa koluna basılmış sloganlı klasik bir kayışa sahip olduğunu gösteriyor. Realme’nin moda kayışlı bir versiyon çıkaracağından emin değiliz.

REALME WATCH 2 İLE İLGİLİ DETAYLARI

Realme Watch 2 (RMW2008), 320 x 320 çözünürlüğe sahip 1,4 inç TFT renkli ekrana sahip olacak. Pil kapasitesi şimdi birinci nesil modelde 160mAh’den 305mAh’ye neredeyse iki katına çıktı. Ayrıca pil ömrü artık 12 güne kadar dayanıyor. Teknik özellik sayfası, saatin IP68 derecesine, Bluetooth 5.0 LE’ye sahip olduğunu söylüyor. Akıllı saatin ölçülerini ise 257.6 x 35.7 x 12.2 milimetre olarak gösteriyor. Ayrıca, Android 5.0 ve sonraki sürümleri çalıştıran cihazlarla da çalışır.

Black Shark 4, Asus ve Lenovo gibi rakiplerinden sağlam çıktı

Kullanım kılavuzuna göre Realme Watch 2, 24 saatlik kalp atış hızı izleme ve bir kan-oksijen seviyesi monitörüne sahiptir. Ayrıca uyku takibi, meditasyon modu, uygulama uyarıları desteği ve müzik çalma kontrolü vardır.

Artan pil kapasitesinin yanı sıra, Realme Watch 2’nin bir başka büyük yükseltmesi de desteklenen spor modlarıdır. Realme Watch 2, 14 egzersiz modunu destekleyen selefi ile karşılaştırıldığında, dans, balık tutma ve bowling gibi yeni girişler içeren 90 spor modunu destekleyecek. Tüm bu modların kutudan çıkarılmayacağını, ancak OTA yükseltmesi yoluyla ekleneceğini unutmamak önemlidir.

Türkiye’de şu an Watch ve Watch S serisi satılıyor. Realme akıllı saatinin yeni serisi Realme Watch 2’nin ne zaman ülkemize geleceği yönünde henüz bir bilgi yer almıyor.

Akıllı saatin ne zaman duyurulacağına dair henüz bir haber yok. Ancak ansman tarihi çok uzak olmamalı.

Saatin başlangıç fiyatıyla ilgili henüz net bir bilgi gelmedi. Bu cihazın 400-600 TL civarı arasında bir fiyat etiketiyle gelmesi bekleniyor.

Exit mobile version