Realme, Uygun Fiyatlı Narzo 30’u Duyurdu

Realme, geçtiğimiz günlerde bolca adını duyduğumuz Narzo 30 modelini sonunda duyurdu. Narzo 30A ve Narzo 30 Pro 5G modellerinden sonra şimdi de Narzo 30 karşımızda. İşte fiyatı oldukça uygun olan bu telefonun özellikleri.

Realme Narzo 30 özellikleri

Başlangıç olarak Narzo 30, 6.5 inç Full HD + ekranla geliyor. 90 Hz yenileme hızına sahip bu ekranın ise 580 nit parlaklığı var. Ekranın sol üst köşesinde ise 16 MP Sony IMX471 selfie kamerası yer alıyor.

Realme Narzo 30
Realme Narzo 30

Telefonun arka kısmı, tasarım açısından ilginç bir görünüme sahip. Dikey kamera kurulumunun altında yarış pistini andıran bir çizgi mevcut. Kamera kurulumunun özelliklerine de bir göz atalım.

Üçlü kamera kurulumuyla gelen telefonda, 48 MP ana kamera mevcut. 2 MP makro kamera ve 2 MP portre lensi de bu ana kameraya eşlik ediyor. Ayrıca akıllı telefon, Super Nightscape Modunu destekleyen ön ve arka kameraların yanında, UIS Video Sabitleme ile birlikte geliyor.

Güç kısmına gelecek olursak, Narzo 30 Helio G95 işlemcisinden güç alıyor. Telefon, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. Kutudan ise Android 11 tabanlı Realme UI 2.0 ile çıkıyor. Ekstra depolama alanı için de bir microSD kart girişi mevcut.

Narzo 30 ayrıca yerleşik bir NFC yongasına sahip olarak geliyor. Ek olarak şifresiz kilit açma için yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcıya sahip olarak geliyor. 5,000 mAh kapasiteli bataryaya sahip telefon, 30 W hızlı şarj özelliğini destekliyor. USB Type-C girişinden şarj edeceğiniz bu telefon, şirketin iddialarına göre yüzde 0 şarjdan yüzde 100 oranına 65 dakika içerisinde çıkabiliyor.

Realme Narzo 30 fiyatı

Akıllı telefon, 20 Mayıs tarihinde Malezya’da satışa çıkacak. Mavi ve gümüş olarak iki ayrı renk seçeneğine sahip olacak. Fiyatı 195 dolar yani neredeyse 1700 TL ediyor. Ülkemize bu telefonun gelip gelmeyeceğine dair şuan bir bilgimiz yok. Fakat gelirse de bu fiyata vergiler de dahil olacaktır. O yüzden kesin bir şey söylemek şimdilik mümkün değil.

Huawei ve Leica ortaklığı P50 serisiyle sona erecek

Exit mobile version