Realme, İlk Laptop ve Tabletini Tanıtacağı Tarihi Açıkladı

Realme, geçtiğimiz günlerde ilk tablet ve laptop cihazıyla geleceğini açıkladı. Şimdi de bu yeni cihazların geleceği tarihi öğreniyoruz. Çok yakın bir zamanda olacak bu tanıtım, GT 5G telefonunun tanıtım tarihine denk geliyor. İşte detaylar!

Şirket, 15 Haziran tarihinde Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak olan GT 5G model telefonunu tanıtacak. Öğrendiğimiz bilgilere göre bu tarihte aynı zamanda karşımıza ilk dizüstü bilgisayar ve tabletiyle de çıkacak.


Benzer İçerik: Realme Book İlk Görüntüleri Sızdı


Realme Book ve Realme Pad çıkış tarihi belli oldu

Bu dizüstü bilgisayar ve tablet sadece Realme’nin ilki olmayacak. Aynı zamanda Realme’nin bağlı olduğu BBK Electronics adlı şirketin de ilk dizüstü bilgisayar ve tablet cihazları olacak. Realme’nin portfolyosunu genişletmek istediğini biliyorduk. Aynı zamanda BBK Electronics de portfolyosunu genişletmiş oluyor.

Basın mesajına göre, Realme’nin akıllı telefon işi ‘çabucak büyüdü’. Ancak markanın daha fazla tüketici elektroniği kategorisine daha fazla ‘ileri atılım ürünü’ getirmesinin zamanı geldi.

Şirket, portfolyosunu genişletmek istiyor

Şirket tarafından piyasaya sürülen gelecekteki dizüstü bilgisayarlar ve tabletler, hayranlara ve müşterilere sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunmak için şirketin akıllı telefonlar ve AIoT ekosistemindeki diğer ürünlerle derinlemesine entegre edilecek. Yani bu bilgilerle, Realme’nin de kendi ekosistemini kurmak istediğini söyleyebiliriz.

Realme’nin akıllı telefon dışındaki ürünlerinde TV, 360 derecelik kameralar, saatler, kordonlar, tartılar, ampuller ve daha pek çok akıllı cihaz mevcut. Bu cihazların hepsi 2020’de yaklaşık 50 AIoT ürününün piyasaya sürüldüğü ve bu yılın sonuna kadar 100 tane daha gelmesi beklenen şirketin 1+4+N stratejisinin bir parçası.

Realme Book

Dün ilk görüntülerini gördüğümüz dizüstü bilgisayarın isminin RealmeBook olacağını öğrenmiştik. Ayrıca bu bilgisayarın tasarımı ve ilk çıkışı, Apple’ın MacBook Air çıkışını anımsatıyor. Şirketin bilgisayarın tasarımında da ilham aldığı oldukça açık.

Realme’nin yeni tabletinin isminin ise RealmePad olacağını öğrenmiştik. 15 Haziran tarihinde ise GT 5G model telefon ile birlikte bunların daha fazla detayını öğrenmeyi bekliyoruz. O zamana kadar takipte kalın!

 

Exit mobile version