Realme GT Neo satışları Çin’de 500.000 adedi geçti

Akıllı telefon üreticisi Realme, GT Neo ile ilgili satış sayısı duyurusunu Çinli bir mikroblog sitesi olan resmi Weibo hesabında yaptı. Bilmeyenler için, akıllı telefon 31 Mart’ta piyasaya çıktı. İlk satışı Nisan’da başladı. Özellikle Realme GT Neo’nun ilk satışı, cihazın piyasaya sürülmesinden sadece 10 saniye sonra 15 milyon doları geçmesini sağladı. Başka bir deyişle, akıllı cihaz markanın iç pazarında açıkça büyük başarı elde etti.

REALME GT NEO ÖZELLİKLERİ

GT Neo akıllıCihazın kendisi hakkında konuşan, 120Hz yenileme hızını, 360Hz dokunmatik örnekleme hızını, DCI-P3 renk gamını ve ekran altı parmak izi tarayıcıyı destekleyen 6.43 inç FHD+ AMOLED ekrana sahip. Ön tarafta ise yüzde 91,7 ekran gövde oranı sunuyor. 16 megapiksel delikli bir selfie atıcıya sahipken, arka kamera modülü bir Sony IMX682 64 megapiksel ana kamera, 119 derece 8 megapiksel ultra geniş lens ve 4 cm odak uzaklığına sahip 2 megapiksel makro sensör sunuyor.


İlginizi Çekebilir: Realme İki Yeni Akıllı Telefon Duyurdu


Özellikle bu akıllı telefon, LPDDR4x RAM ve UFS 3.1 depolama ile eşleştirilmiş bir MediaTek Dimensity 1200 SoC sunan ilk akıllı telefon oldu. Cihaz, 50W’a kadar hızlı şarjı da destekleyen ve en son Android 11 işletim sistemi tabanlı Realme UI 2.0’ı çalıştıran büyük bir 4.500 mAh pil takımıyla çalışıyor. Son olarak, fiyatlandırma yaklaşık 275 dolardan başlar. Dahası siyah, gümüş ve aurora dahil olmak üzere birçok renk çeşidinde mevcuttur.

AVRUPA FİYATI YANLIŞLIKLA AÇIKLANDI

Realme, yanlışlıkla Realme GT 5G’nin Avrupa fiyatını açıkladı. Fiyatın 400 Euro olması bekleniyordu. Ancak akıllı telefonun gerçek fiyatı 550 Euro. Bu, yalnızca “Yarış Sarısı” renginde mevcut olan 12/256 GB versiyonu içindir.

realme.com’daki sayfa (artık kaldırıldı), telefonun yalnızca Belçika, Almanya, Lüksemburg, Hollanda ve Portekiz’e gönderileceğini belirtiyor. Ancak bu, çevrimiçi mağazanın bir sınırlamasıdır. Diğer Realme modellerinde de benzer kısıtlamalar vardır. Telefonunuzu AB içinde veya bölgedeki diğer ülkelerde yerel bir satıcıyı sizin için yeniden gönderecek birini bulmak oldukça kolay olmalıdır.

Birkaç gün önce CEO Madhav Sheth, Realme GT’nin bu ay dünya çapında piyasaya sürüleceğini açıkladı. Ayrıca Temmuz ayında takip edilecek kamera odaklı bir amiral gemisi olacağını tweetledi. Ne yazık ki, GT’nin ürün sayfası, gönderilerin başlayacağı kesin tarihi listelemedi.

Exit mobile version