Realme GT Neo 3 Özellikleri Ortaya Çıktı

Realme GT Neo 3, MediaTek Dimensity 8100 SoC ile birlikte oyunlarda fps'yi artırmak için özel çipe sahip olacak. Realme GT Neo 3 ayrıca 1000Hz'e kadar dokunmatik örnekleme hızına sahip 120Hz AMOLED panele sahip olacak. Ayrıca 150W hızlı şarj desteğiyle gelecek.

Realme GT Neo 3, 22 Mart’ta gelecek hafta piyasaya sürülecek. Ancak Realme, lansman tarihine kadar olan süreçte yaklaşan GT Neo 3 hakkında yeni ayrıntılar veriyor. Daha yakın tarihli bir haberde Realme, GT Neo 3’te MediaTek Dimensity 8100 SoC ile birlikte piyasaya sürülecek başka bir yongayı tanıttı.

GT Neo 3, telefonun oyunlarda sabit kare hızları elde etmesine ve bazı durumlarda daha az güç tüketmesine destek verecek, Dimensity 8100’e yardımcı olacak özel bir çipe sahip olacak. Çip, TV’lerde ve akıllı telefonlarda görülen MEMC özelliğine benzer şekilde düşük kare çekim yapacak. Ayrıca yüksek kare hızlı bir sürüm çıkaracak.

Realme GT Neo 3 Ortaya Çıkan Özellikleri

Çip, Realme GT Neo 3’ün 120 Hz yenileme hızından tam olarak yararlanarak 120 fps’ye kadar hareket enterpolasyonu yapabilir. Bu video, mobil cihazlarda en zorlu oyunlardan biri olan Genshin Impact’in enterpolasyon etkinken 90 fps’de çalışırken gösterildiği gibi, yeni çipin oyunlardaki kare hızlarını nasıl artırdığını gösteriyor.

Realme, iQOO 7 ile çift çip stratejisini ilk kez benimsediği ve bunu iQOO 9 ile takip ettiği için iQOO oyun kitabından bir sayfa almış gibi görünüyor.

Ek olarak GT Neo 3, LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama standartlarına da sahip olacak. Telefon, Realme’nin tescilli 150W hızlı şarj teknolojisini destekleyecek. Realme GT Neo 3 ayrıca 1000Hz’e kadar dokunmatik örnekleme hızına sahip 120Hz AMOLED panele sahip olacak.

GT Neo 3 ayrıca muhtemelen 50 MP birincil sensörlü arkada üçlü kamera kurulumuna sahip olacak. Telefon, soğutma için büyük bir 4129mm 3D temperli VC alanıyla gelecek. Telefonun benzersiz şekilde hızlı bitişinin nedeni, Honor of Kings ulusal yarışmasında kullanılan resmi telefon olmasıdır.

150W Süper Şarjla Birlikte Gelecek

22 Mart’ta gelecek olan Realme GT Neo3’ün Dimensity 8100 SoC ve 150W şarj ile geldiği zaten doğrulandı. Bugün şirket, 1000Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip 120Hz ekrana sahip olacağını duyurdu.

Realme, ekranın çözünürlüğünü ve boyutunu açıklamadı. Ancak TENAA sayesinde, altında bir parmak izi okuyucusu olan çapraz olarak 6,7″ boyutunda bir FullHD+ AMOLED ekran olduğunu biliyoruz. Cihazın fiyatıyla ilgili henüz resmi bir bilgi paylaşılmadı.

Exit mobile version