Realme 7 5G fiyatı ve özellikleri sızdırıldı

Realme 7 5G akıllı telefonu Realme 7, 7 Pro ve 7i’ye sahip olan Realme 7 serisindeki bir sonraki model olması muhtemeldir. Realme resmi olarak herhangi bir ayrıntı vermemiş olsa da, yeni akıllı telefonun Tayland Ulusal Yayın ve Telekomünikasyon Komisyonu’ndan (NBTC) bir sertifika aldığı bildirildi. NBTC sitesindeki detaylar, Realme 7 5G’nin Realme V5’in küresel bir varyantı olabileceğini gösteriyor.

Başlangıçta bilgi sızdırıcı Sudhanshu Ambhore tarafından bildirildiği üzere, NBTC sitesi Realme 7 5G’nin RMX2111 model numarasını taşıyabileceğini gösteriyor. Bu daha önce Ağustos ayında Çin’de piyasaya sürülen Realme V5 ile ilişkilendirilmişti.

GOOGLE FOTOĞRAFLAR KULLANICILARINA KÖTÜ HABER

NBTC sitesi, Realme 7 5G hakkında belirli ayrıntıları göstermiyor. Ancak, Realme V5 yeniden yapılandırılacak olsaydı, özdeş bir özellik listesi bekleyebiliriz. Twitter’daki Tipster Abhishek Yadav, telefonun fiyatlandırma detaylarını sızdırdı.

Telefonun beklenen fiyatı

Sızıntıya göre, Realme 7 5G, 6GB RAM + 128GB depolama varyantı için 226 dolara satılması bekleniyor. Bir başka özelikli olan 8GB RAM + 128GB depolama sürümü ise 286 dolar fiyat etiketinde olacak.

Realme 7 5G beklenen özellikleri

Özellikler açısından, Realme 7 5G’nin 90Hz yenileme hızına sahip 6.5 inç ekrana, delik delme tasarımına ve sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 720 SoC’ye sahip olduğu söyleniyor. Telefon ayrıca, 48 megapiksel birincil sensör, 8 megapiksel ikincil sensör ve diğer iki 2 megapiksel sensör içeren dörtlü arka kameralarla birlikte sunulacak. Tipster Abhishek Yadav, Realme 7 5G’nin ön tarafında 16 megapiksellik bir selfie kamera sensörüyle geleceğini belirtti. Ayrıca akıllı telefonun 30W hızlı şarjlı 5.000 mAh bataryaya, yana monte edilmiş parmak izi sensörüne, 3,5 mm kulaklık jakına ve 9,1 mm kalınlığa sahip olduğu söyleniyor. Tüm bu özellikler Realme V5’inkilerle aynıdır.

Exit mobile version