Rainbow Six Siege 70 milyonu aştı

Ubisoft‘un popüler çok oyunculu birinci şahıs nişancı Rainbow Six Siege, en büyük başarı hikayelerinden biri oldu. Oyun yavaş başlamasına rağmen, daha sonra toparlandı. Yaklaşık bir yıl içinde kükreyen bir başarıya ulaştı.

Ve şimdi görünüşe göre Rainbow Six Siege’in oyuncu sayısı 70 milyon oyuncu işaretinin ötesine geçti. Bu, bir yıldan kısa bir süre öncesine göre 60 milyon oyuncudan yükseldi. Bu da oyuna olan ilginin arttığını gösteriyor.

Facebook, Clubhouse kopyalıyor

RAINBOW SIX SIEGE YAVAŞ YAVAŞ TIRMANDI

Ubisoft’tan bir mali rapora göre, aralıklı ücretsiz hafta sonları ve diğer bu tür promosyon etkinlikleri, oyundaki oyunculara ip atmaya çalıştı. Daha önce Ubisoft, Rainbow Six Siege’in Ağustos 2017’de 20 milyona, Şubat 2018’de 25 milyona, Nisan 2018’de 30 milyona ulaştığını açıklamıştı. E3’te 35 milyona, Ekim 2018’de ise 40 milyona ulaştı. Eylül 2019’da 50 milyona çıktı. Şubat 2020’de 55 milyon ve Mayıs 2020’de 60 milyon.

STEAM’DE ZİRVE YAPTI

Steam’de bile oyun Şubat 2020’de ve ardından Mart 2020’de oyuncu sayısı açısından zirve yaptı. Bunlar 2018’den bu yana en büyük sayılardı. Oyun, en yüksek oyuncu sayısına sahip oyunlar açısından ilk 10 arasında yer alıyor.

Oyunun son büyük güncellemesinde, Neon Şafak Operasyonu’nun tanıtımı, Taylandlı yeni operatör Aruni’ye elden geçirilmiş bir Gökdelen haritası ve Jager, Hibana ve Echo’da yapılan değişiklikleri getirdi.

Aruni’nin özel aygıtı, esasen kapılara, pencerelere ve yumuşak duvarlara takılabilen kırılmaz bir lazer ağ olan Surya Kapısıdır. Gökdelen haritası, oynanışı dengelemek ve navigasyonu geliştirmek için yapılan bir yeniden çalışmadan sonra yayınlandı.

Aruni, Mk 14 EBR olan bir DMR alan ilk savunmacıdır. Ayrıca P10 Roni’yi kullanma seçeneğine de sahiptir. İkincilleri sadece PRB92 tabancasını içerir ve cihazlar arasında yakınlık alarmı veya dikenli tel bulunur. İki hızlı, iki zırhlı bir operatör.

Exit mobile version