Rainbow Six Quarantine oynanışı sızdırıldı

Rainbow Six Quarantine birkaç yıldır geliştiriliyor ve Ubisoft’un geçtiğimiz ay süregelen COVID-19 salgını nedeniyle başlığın farklı bir isim altında yayınlanacağını duyurmasıyla hayranlar yakında daha fazla haber bekliyordu.

Ubisoft‘tan gelmese de, oyun için teknik bir testten elde edilen yaklaşık 75 dakikalık oyun çevrimiçi olarak sızdırıldı. Quarantine, başlıkta Parasite olarak değiştirildi.

Doğrudan PC teknik testine davet edildiğini iddia eden biri tarafından Facebook Gaming’de canlı yayınlanan oyun, temel oyunun çoğu gibi görünen şeyleri gözler önüne seriyor. Video neredeyse yalnızca oyunun eğiticisinin erken bir sürümünü gösteriyor. Bu nedenle normal bir hikaye görevinin nasıl görüneceğinin doğru bir temsili olarak düşünülmemelidir.

Rockstar Games oyunları Steam’de büyük indirimde

Beklendiği gibi, oyuncular çoğunlukla çeşitli yabancı düşmanlara karşı PvE senaryoları oynayacaklar ve burada bir sonraki göreve ilerlemek için hedefleri tamamlamaları gerekiyor. Ana uzaylılara Archaeans adı verilir. Her haritada zorluk derecesine göre ölçeklenen ve takımınız girerken hayatta kalırsa muhtemelen daha iyi ödüller sağlayacak birden fazla bölge var gibi görünüyor.

Oyunun çoğu R6’ya çok benziyor. Bu oyundan birkaç operatör içeriyor. Ancak istatistik derecelendirmeleri gibi yeni mekanikler özel yetenekleriyle birlikte eklenecek gibi görünüyor. Hayatta kalma yönü sızdırılan görüntüde parlamak için çok fazla zaman almaz. Ancak sessiz ve verimli olmak, oyunun her senaryoya yaklaşırken sunduğu kaç seçenek sunduğuna bağlı olarak açıkça hedeftir.

RAINBOW SIX QUARANTINE İLE İLGİLİ VİDEO YOUTUBE’DA YAYINLANDI, KISA SÜRE SONRA SİLİNDİ

Görüntüler o zamandan beri YouTube’a yüklendi. Yorumların çoğu, yayıncıya NDA’yı bozduğu veya oyunun ne kadar sıkıcı göründüğü hakkında yorum yaptığı için hakaret ediyor. Görüntüyü ilk sızdıran yayıncı, “hile” testinden 24 saat sonra askıya alındı, ancak Ubisoft’un onlara karşı daha fazla önlem almak için hamleler yapıp yapmadığı belli değil.

Geçen ay da bazı kısa görüntüler ve görüntüler sızdırıldığı için, bu aynı zamanda oyundan sızan ilk görüntü değil.

Önceki sızıntıların ve isim değişikliğini çevreleyen detayların ardından Ubisoft, görüntülerin gerçek olduğunu doğrulayan ancak Parasite’in oyunun resmi adı olmadığını ve sadece bir yer tutucu olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Ubisoft, PCGamesN’e yaptığı açıklamada, “Rainbow Six Quarantine’ın adını değiştireceğini yakın zamanda duyurmuştu. ‘Parasite’ yalnızca dahili ekiplerimizin kullandığı bir yer tutucudur,” dedi. “Son zamanlarda, oyun için dahili bir test yaptık ve bazı ayrıntıları kamuoyuna açıklandı. Bunun yaklaşan oyuna bir bakış olduğunu doğrulayabiliriz ve yakında resmi isim de dahil olmak üzere daha fazla ayrıntı paylaşacağız. ”

Karantina geçen Ekim ayında ertelendi ve şimdi PC, PlayStation 4 ve 5 ile Xbox One ve Series X / S için bu yılın sonlarında yayınlanacak.

Exit mobile version