Rainbow Six Parasite’in oynanış videosu sızdırıldı

Bir zamanlar Rainbow Six Quarantine’in yer tutucu başlığı olan Rainbow Six Parasite’in daha fazla görüntüsü internette sızdırıldı ve operatif Ela’nın başrolde olduğu bir çıkarma görevini gösteriyor.

PC Gamer’in fark ettiği, YouTuber DBL Online, Twitter kullanıcısı SkyLeaks, dosyayı çevrimiçi olarak yayınladıktan sonra kısa klibi YouTube’a yükledi. Video, yazım sırasında hala yayındaydı ancak önceki Parasite sızıntısı DMCA emriyle hızlı bir şekilde kaldırıldığı gibi bu video da yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırıldı.

GTA 5, Xbox Game Pass’e dönüyor

Bu klip, birkaç hafta önce ortaya çıkan bir saatlik alfa testi sızıntısından çok daha kısadır. Ancak bize Rainbow Six Parasite hakkında daha fazla bilgi verirse oynanması açısından bir engel görülmeyecektir. Yere düşen müttefikleri kurtarmak için bir uzaylı kovanının içinden geçerek savaşan operatif Ela’yı canlandırıyor. Her kişiyi manuel olarak bir çıkarma noktasına götürmesi gerekiyor ve yedek tabancasını yalnızca onları taşırken kullanabilir. Bu videodaki teçhizat ayrıca bir şok bombası, vücut zırhı ve ana silah olarak tam otomatik bir tüfek içeriyor.

İŞTE RAINBOW SIX PARASITE’IN NELER SUNACAĞI

Yer, size çarpan sert kafalı düşmanlardan alevli ellere sahip yakın dövüşçü tiplere kadar, parazitlerden ortaya çıkan çeşitli yaratıklarla dolup taşıyor. Duvarların her tarafındaki zayıf noktalar ve hatta zemindeki siyah yapışkan dahil olmak üzere çekilecek birçok başka sıkıntıların da olduğu oyunun oynanış videosunda gözler önüne seriliyor. Bu goop sizi yavaşlatıyor gibi görünüyor, ancak birkaç atışla bundan kurtulabilirsiniz. Düşürülmüş müttefikleri hareket ettirmedeki sınırlamalarla birlikte, bu, çıkarma noktalarına giden güvenli bir yol oluşturmak için sizi odaları ve engelleri temizlemeye zorlayarak çıkarma için bir stratejiden bahsetmek mümkün.

Kısa ve sansürlü olmasına rağmen, bu kısa sızıntı, ortalama bir Rainbow Six Parasite görevine oldukça iyi bir genel bakış sunuyor ve oldukça ümit verici görünüyor. Bir sonraki resmi bilgilerin daha geç değil, daha erken geleceğini umuyoruz.

Rainbow Six Siege’in lider geliştiricileri, Amazon ile yeni bir çevrimiçi çok oyunculu oyun üzerinde çalışıyor.

Bu Mayıs videosu oldukça hızlı bir şekilde kaldırıldı ve bunun da olmasını beklemek mantıklı, bu yüzden yapabiliyorken keyfini çıkar. Parazit’in hala kesin bir çıkış tarihi yok, ancak muhtemelen bu yıl çıkacak.

Exit mobile version