PUBG Mobile 1.2 milyon kişiyi engelledi

Tencent, PUBG Mobile oyununda hile yapanları sıkıştırmaya devam ediyor. PUBG Mobile oyununda hile yapan 1.2 milyon kişi oyunda engellendi. PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG), dünya çapında tahmini 600 milyon oyuncuyla, Fortnite Battle Royale, NetEase’in mobil oyunu Knives Out ve diğerlerini geride bırakarak dünyanın en çok oynanan battle royale oyunudur. Popülerliğiyle birlikte büyük bir zorluk da ortaya çıkıyor: hile yapmak. Bilgisayar korsanları, hileler oluşturmak için hatalardan yararlanmanın yeni yollarını bulmaya devam ettiler. Ancak Tencent hile yapanları sıkıştırmaya devam ediyor.

2021 Fortnite e-spor turnuvaları başlıyor

HİLE YAPAN 1.217.342 KİŞİ PUBG MOBILE OYUNUNDAN ENGELLENDİ

Teknoloji devi, 8 Ocak – 14 Ocak 2021 tarihli en son Hile Karşıtı raporunda, bilgisayar korsanlığı ve hile kullanımı nedeniyle toplam 1.217.342 hesabın kalıcı olarak askıya alındığını ima etti.

Bu bilgisayar korsanlarının yaklaşık yüzde 48’i, otomatik nişan alma saldırılarını kullandığı veya karakter modellerini değiştirdiği için yasaklandı. Bilgisayar korsanlarının yüzde yirmi ikisi, X-ışını görüşünü kullanmaktan, yüzde 12’si hız kesmek için ve yüzde yedisi alan hasarını değiştirmekten yasaklandı.

Rapor ayrıca bilgisayar korsanlarının yasaklandıklarında bulundukları sıraları da gösteriyor. Bu dağılım şu şekildedir: Bronz: yüzde 38, Gümüş: yüzde 11, Altın: Yüzde 9, Platin: yüzde 11, Elmas: yüzde 12, Taç: yüzde 10, As: Yüzde 6 ve Fatih: Yüzde üç.

TENCENT OYUN İÇİN YENİ BİR GÜNCELLEME YAYINLADI

Geçen hafta Tencent ayrıca PUBG Mobile’ın yeni bir mod, silah ve çok daha fazlasını içeren 1.2 yaması yayınladı. Yeni mod, oyunculara tavuk yemeği yemek için kullanabilecekleri belirli yetenekler sağlayan Runic Power olarak adlandırılıyor.

PUBG Mobile’ın 17. sezonu da yakında. Adı Runic Power ve 19 Ocak’ta başlayacak. Her zamanki gibi, yeni kostümler, ifadeler ve daha fazlasını içeren yeni bir Royale Pass sezonla birlikte gelecek.

Bu arada, PUBG Corporation’ın oyunu Hindistan’da dağıtması için Tencent’e verilen lisansı iptal etmesinden sonra, PUBG mobil cihazının Hindistan’a ne zaman döneceği konusunda henüz bir bilgi yok.

Exit mobile version