POCO M3 Pro Detayları Ortaya Çıktı

POCO M3 geçtiğimiz aylarda tanıtılmıştı. Şimdi de M3 Pro hakkındaki bazı detaylar ortaya çıktı. Yeni M3 Pro’nun detaylarını bir şirket yetkilisi onayladı. Aynı zamanda Android Central‘a bir röportaj da verdi.

Şirket, bu güne kadar dünya çapında 17 milyondan fazla akıllı telefon sattı. M serisi de bu telefonlar arasında yer alıyor. Birkaç ay önce M3 modelinin haberini yapmıştık. O günden bu güne, M3 Pro karşımızda.

POCO M3 Pro 5G detayları ortaya çıktı

M3 Pro iddialara göre, işlemcisi ile normal M3 modeline göre yüzde 60 daha yüksek performans sergileyecek. Cihaz aynı zamanda daha yüksek bir yenileme hızına sahip olacak. Bu da normal M3 modelinde olmayan bir özellikti. Aynı zamanda POCO’nun onayladığına göre, cihaz daha yüksek GB RAM ve depolama alanına da sahip olacak.

POCO M3
POCO M3

TechRadar’a göre, M3 Pro 5G, Redmi Note 5G’nin yeniden adlandırılmış bir sürümü olabilir. Bu iki marka da Xiaomi’nin yan kuruluşları. Bu yüzden bu, ilk defa yeniden markalama yaptıkları bir durum değil.

M3 Pro, muhtemelen 90 Hz yenileme hızına sahip bir LCD ekranla gelecek. Güç kısmında MediaTek Dimensity 700 işlemcisi olacak. Kamera tarafında ise 48 MP ana kamera olmasını bekliyoruz. Ek olarak, 5,000 mAh kapasiteli bir batarya ile gelecek.

Xiaomi Türkiye Resmi Sitesi Açılışa Özel İndirimler

POCO M3 Pro 5G çıkış tarihi ve fiyatı

POCO’nun ürün pazarlama başkanı, bir oyuncu telefonu olmasa da, modellerini olabildiğince yüksek performanslı ve düşük fiyatlı yapmayı hedeflediklerini söyledi. Bildiğiniz gibi markayı zaten bütçe dostu telefonlarıyla tanıyoruz. Aynı zamanda POCO F3 GT amiral gemisinin de yakın zamanda karşımıza gelme ihtimali mevcut. Bu telefon ise oyun odaklı akıllı telefon Redmi K40’a dayanıyor.

Tahminlere göre M3 ve M3 Pro fiyatları birbirine yakın olacak. Şirket, M3 Pro 5G modelini bu ayın sonlarına doğru tanıtabilir. Henüz hangi pazarlarda göreceğimize dair bir bilgimiz de yok. Ama telefonun yakın zamanda karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Bu yüzden önümüzdeki haftalarda daha net bilgilere sahip olabiliriz.

Xiaomi, Mi FlipBuds Pro Kulaklık Detaylarını Paylaştı

Exit mobile version