Poco F3 Fiyatı Açıklandı! Artık Türkiye’de!

Poco F3, X3 Pro’dan sonra Türkiye’de. Fiyatı bugün açıklanan amiral gemisini aratmayan telefon, bugün raflarda yerini alıyor. Poco X3 Pro dün raflarda yerini almıştı. Fiyat performans ürünü olan bu iki telefondan X3 Pro’nun detayları için buraya tıklayabilirsiniz.

Poco ilk olarak Xiaomi’nin telefon serisi olarak karşımıza gelmişti. Şimdi Xiaomi’nin alt markası olarak devam ediyor. Yeni Poco X3 Pro dün Türkiye’de satışa sunulmuştu. Şimdi de F3 modelinin fiyatı belli oldu.

Poco F3 özellikleri

Telefonun özelliklerine biraz göz atacak olursak, fiyat performans ürünü olduğunu görüyoruz.

Poco F3 özellikleri
Poco F3 özellikleri

F3 model telefon, 6.67 inç Full HD+ AMOLED Dot Display ekrana sahip. Bu ekran 120 Hz yenileme hızı ve 360 Hz dokunmatik hız sunuyor. Bu ekran ise Gorilla Glass 5 ile korunmakta.

Güç kısmında, Qualcomm Snapdragon 870 yonga seti var. Diğer yandan telefon Adreno 650 GPU’ya sahip. Ayrıca telefon, 2023 yılında Türkiye’de aktifleşmesini beklediğimiz 5G teknolojisini de desteklemekte.

Poco F3 kamera

Arka kısma geldiğimizde ise, 48 MP ana kamerayı görüyoruz. Bunun yanında 8 MP ultra geniş açılı kamera ve 5 MP makro kamera yer alıyor. Bunlar telefonun sol tarafında yerleşiyor. Ön kısımda ise 20 MP’lik bir selfie kamerası yer alıyor.

Ek olarak, yan tarafında parmak izi okuyucusu olan telefon, 4.520 mAh bataryaya sahip. 30W hızlı şarjı destekleyen telefon Android 11 tabanlı MIUI 12 ile kutudan çıkıyor.

Ayrıca telefon, 6 GB RAM + 128 GB depolama alanı ve 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı seçenekleri ile geliyor. Cihazın diğer özelliklerinde ise Dolby Atmos, çift hoparlör, inovatif üç mikrofon sistemi gibi şeyler yer alıyor.

Poco F3 fiyatı

Fiyatına gelince, Türkiye için cihazın fiyatı 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı için 5.299 TL olarak belirlenmiş. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı için ise 5.499 TL ödemeniz gerekiyor.

 

Exit mobile version