PlayStation Store’dan oyunseverleri üzen zamlar

Kasım ayında piyasaya çıkacak PlayStation 5‘in fiyatının ne kadar olacağı henüz belli olmasa da, Türk kullanıcılar özellikle son dönemde hızlı artış gösteren döviz kurları nedeniyle yeni konsolun pek de uygun bir fiyat etiketine sahip olmasını beklemiyor. Bu nedenle bir süre daha PlayStation 4‘üyle yola devam etmeyi düşünen oyunculara bir kötü haber de PlayStation Store‘dan geldi.

Bugün yeni oyun almayı düşünen veya şöyle bir göz gezdirmek amacıyla dijital mağazaya giriş yapan PlayStation kullanıcıları, zamlı fiyatlarla karşılaştı. FIFA 20’nin fiyatı 679 TL, PES 2021’in fiyatı 319 TL, Marvel’s Avengers’ın fiyatı 679 TL olurken, Need for Speed Heat’in fiyatının da 709 TL olduğu görüldü. Bu zamlar öncesinde PlayStation Store’daki en pahalı oyunun 500 TL’lik fiyat etiketi bulunuyordu.

PlayStation 5 oyunları daha da pahalı olabilir

Bu fiyat artışlarının ardından doğal olarak zihinler, PlayStation 5 oyunlarının ne kadar olabileceğiyle meşgul olmaya başladı. Yurt dışı fiyatlarının 80 euro olacağı düşünhülürse, Türkiye’de şu anki oyunların fiyatlarının üstünde rakamlarla satışa çıkması oldukça muhtemel.

İlişkili haber: PLAYSTATION 5’İN ÇIKIŞ TARİHİ VE FİYATI

Exit mobile version