PlayStation Plus Haziran ayı ücretsiz oyunları açıklandı

PlayStation Plus aboneleri Haziran ayında üç oyuna erişebilecek. Electronic Arts’ın Star Wars: Squadrons, Sega’nın kısa süre önce duyurduğu Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown ve Clever Plays ‘Operation: Tango ücretsiz olacak. Hatta Sony Interactive Entertainment Çarşamba günü PS üçlüsünün olduğunu duyurdu. Ayrıca kullanıcıların ücretsiz video oyunlarını indirmeye 1 Haziran’dan itibaren başlayacak.

İŞTE PLAYSTATION PLUS HAZİRAN OYUNLARI İLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİLER

EA’nın Motive stüdyosu tarafından geliştirilen Star Wars: Squadrons, Star Wars galaksisinde geçen bir yıldız savaşçısı savaş simülasyonudur. Oyuncular, hem İmparatorluk hem de Yeni Cumhuriyet tarafında yıldız gemilerine pilotluk yapar. Ölüm maçı tarzı çok oyunculu ve Fleet Battles adlı takım tabanlı bir modda savaşırlar. Star Wars: Squadrons, oyuncuların Jedi’ın Dönüşü sonrası çatışmasının her iki tarafını da gördüğü tek oyunculu bir sefer de içerir. Squadrons, PlayStation 4’te PlayStation VR’ı destekler.


İlginizi Çekebilir: Sony PlayStation Oyunları Mobile Gelebilir


Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown, Sega’nın amiral gemisi dövüş oyunu serisinin bir güncellemesidir. En son sürüm, 3D dövüş oyununun görsellerini ve çevrimiçi özelliklerini günceller. Ayrıca oyun 20 karakterden oluşan bir liste içerir. Ultimate Showdown, PlayStation 4’ü PlayStation Plus üzerinden sundu. 2 Ağustos Pazartesi gününe kadar PS Plus üyelerinin kullanımına çıkacak.

Operation: Tango, “özgür dünyayı tehdit eden güçleri sızmak, araştırmak ve ortadan kaldırmak” için çalışan Ajan ve Hacker rollerini üstlenen iki oyuncu için ortak bir casus oyunudur. Operasyon: Tango’nun düzgün oynanması için sesli sohbetin gerekli olduğu için, her iki oyuncunun da oynamak için çalışan bir mikrofona ihtiyacı vardır. PS Plus aboneleri oyunun PS5 sürümünü kütüphanelerine ekler.

PS PLUS MAYIS AYI OYUNLARI İÇİN SON TARİH

Ayrıca Mayıs’ın PlayStation Plus oyunlarını 31 Mayıs Pazartesi gününe kadar indirmeye devam edebilirsiniz. Bu oyunlar Battlefield 5, Wreckfest ve Stranded Deep olarak çıkmıştı.

Exit mobile version