PlayStation 5 özel oyunları indirime girdi

PlayStation 5 özel oyunları olan Demon’s Souls remaster, Returnal, Spider-Man: Miles Morales ve Nioh’un 2 PS5 remaster’ı bu hafta sonu PlayStation Store’da en az %25 indirimle satışta. Satış 29 Haziran Salı gününe kadar devam edecek. Bu süreye kadar oyunu indirimle bir fiyatla kütüphanenize ekleyin…

İŞTE PLAYSTATION 5 ÖZEL OYUNLARI İNDİRİMLERİ VE SON FİYATLAR

Sürpriz hafta sonu teklifi, Returnal ve Demon’s Souls’u 69,99 dolardan 49,69 dolara alın. Ayrıca Miles Morales’i 49,99 dolardan 29,99 dolara indiriyor. Üç oyunun da dijital lüks sürümleri aynı şekilde Demon’s Souls için 89,99 dolardan 70,19 dolara; Returnal için 79,99 dolardan 59,99 dolara; Miles Morales için 69,99 dolardan, 49.99 dolara indiğini göreceksiniz.


İlginizi Çekebilir: PlayStation’ın yıl ortası fırsatları başladı


Nioh Remastered – The Complete Edition ve Nioh 2 Remastered oyunları 49,99 dolardan 29,99 dolara düştü. Her iki remaster’ı da içeren Nioh Collection, 69,99 dolardan 49,69 dolara kadar geriledi.

Destruction AllStars Digital Deluxe Edition ve Sackboy: A Big Adventure da indirimde olan oyunlar arasında…

PlayStation 5 ile remaster’ı piyasaya sürülen Demon’s Souls ve Nisan ayında piyasaya sürülen Returnal, Polygon tarafından önerilen oyunlardır. Ayrıca Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, geçtiğimiz Kasım ayında PS5 ile birlikte piyasaya sürülen Insomniac Games’in 2018’deki Marvel’s Spider-Man oyununun bağımsız bir uzantısıdır.

PlayStation CEO’su Jim Ryan kısa süre önce birinci taraf oyun yeteneklerini beslemenin “buna para harcamak kadar basit olmadığını” söylemişti. Ayrıca stüdyolara risk alma özgürlüğüne de izin verilmesi gerektiğini ifade etmişti.

Sony’nin PS5’in en büyük oyunlarında fiyatı ayarlaması biraz zaman aldı. Ancak sonunda bazı hareketler görmeye başladık.

Exit mobile version