Philips Momentum 559M1 Oyun Monitörü İncelemesi

Philips’in iddialı oyun monitörü Philips Momentum 559M1 test merkezimizdeydi… İşte cihazın özellikleri ve fiyatı...

Oyun monitörleri son dönemin revaçtaki teknolojik ürün segmentlerinden birini temsil ediyor. Bu kapsamda sadece PC değil konsolların da gelişmiş monitörlerle birlikte deneyimlenmeye başlanması, çok özel monitörleri beraberinde getiriyor. Bu kapsamda özellikle Xbox Series X için tasarlanan Philips Momentum 559M1 oyun monitörünü sizler için inceledik.

HDMI 2.1’i destekleyen Philips Momentum 559M1, bu sayede 4K çözünürlük ile 144 Hz ekran yenileme hızı sunuyor ve kullanıcıları için özellikle oyun deneyimini en üst düzeye çıkarıyor. Oyunlarda akıcı ve dinamik bir deneyim sizi bekliyor.

İşte Philips Momentum 559M1 Oyun Monitörünün Özellikleri

Son dönemde Microsoft ve Philips’in iş birliği içinde olması, Xbox için özel bir monitör hazırlanmasına ve oyunlarda çok daha iyi performans almamıza fırsat sağlıyor. Ayrıca Philips Momentum 559M1, mevcut nesil konsollar ve PC uyumluluğu sayesinde Xbox Game Pass üyeleri için mükemmel bir monitör haline geliyor. Bu sayede PC ve Xbox Series X için ayrı ayrı oyun satın almak zorunda kalmadan optimize edilmiş oyunları oynayabiliyorsunuz. Ek olarak, Adaptive Sync teknolojisine de sahip olan monitör, takılma ve yırtılma etkilerini de önlüyor. Bu özellikler gerçekten ilginç, zira PC tarafıyla özdeşleşen monitörlere bakış açısını yavaş yavaş farklılaştırmayı gerekli kılıyor.

Markayı bilenler bilir, TV tarafında en iyilerden biridir. Hollandalı Philips’in televizyonlarında kullandığı Ambilight teknolojisi, incelediğimiz bu monitörde AmbiGlow olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik, tahmin edeceğiniz üzere işi daha bir ‘renkli’ hale getiriyor. Zira ekranın arkasındaki üç farklı ışık bölgesinden, oynatılan içeriğe göre farklı ışıklar görebiliyoruz. Ayrıca monitörün ön kısmında bulunan Bowers Wilkins ses sistemi, oldukça güçlü ve yeterli bir ses sunuyor. Prestijli bu İngiliz marka, lüks ve pahalı hoparlörleri ile tanınıyor. Bu iş birliği ile birlikte monitörünüz adeta oyunun içine davet ediyor sizi. Hatta piyasadaki diğer birinci sınıf ses sistemleriyle yarışabilecek seviyede olduğu söylenebilir.

Bu Monitörde Oyun Oynamak  İsteyeceksiniz

Monitörün uzaktan kumandası ile gerekli ayarları yapmak çok rahat ve kolay. Tasarım olarak oyun odasına da, oturma odasına da uyuyor ve TV’ye benzeyen fakat monitör olarak tasarlanmış bu üründe oyun oynamak kesinlikle deneyimlemeniz gereken bir şey.

Monitör, hem karanlık ortamda hem de aydınlık ortamda çok iyi performans gösteriyor ve oyun deneyimini maksimuma çıkartıyor.

Philips Momentum 559M1, dahili bir uydu alıcısı içermese de, harici olarak bağlanabiliyor. Bu sayede televizyonlarla hem özellik bakımından hem de fiyat bakımından yarışabilecek seviyede kendine yer buluyor.

Artılar

Exit mobile version