Philips Momentum 4K Monitör

Philips’in televizyonları aratmayan yeni monitörü Momentum 4K, üstün özellikleri ile dikkat çekmeyi başarıyor. Philips TV modellerinde gördüğümüz Ambilight teknolojisinin uyarlaması olan Ambiglow teknolojisini kullanan Momentum 4K, 32 inç büyüklüğünde iddialı bir model. Hem oyun severlere hem de yaratıcı işler yapan profesyonellere hitap eden yeni Philips Momentum 4K’nın özellikleri ve detaylı incelemesi karşınızda…

Üst düzey monitör arayanlara hitap eden Philips Momentum 4K, birçok farklı görevde kullanılabilecek kalitede. Son teknoloji televizyonlarda görmeye alışkın olduğumuz birçok yeni teknolojiyi sunan Momentum 4K, özellikle konsol oyunları oynamayı sevenleri hedefine alıyor.

PIP/PBP modu ile aynı zamanda 2 farklı kaynaktan görüntüyü aktarmayı başaran monitörde bu sayede aynı anda farklı görüntü kaynakları bağlanıp, kaynak değiştirilebiliyor. Bu sayede konsol oyunu oynarken, aynı anda farklı kaynaktan başka bir görüntü monitöre aktarılabiliyor.

Philips Momentum 4K monitörün en dikkat çekici özelliği Ambiglow teknolojisini barındırması. Bu teknoloji sayesinde monitörün altında bulunan LED’ler ile izlenilen görüntüdeki ana renge veya sizin belirlediğiniz renklere göre ambiyans aydınlatması yapıyor. Bu sayede futbol oyunu oynarken, zeminin yeşil rengi nedeniyle monitörün altından yeşil renk aydınlatma yansıtılıyor. Bu sayede güzel bir ambiyans elde edilerek, oyun oynarken veya film izlerken alınan keyif daha fazla artıyor.

Philips Momentum 4K, 31.5 inçlik büyüklüğe sahip bir monitör. MVA tipi panel ile birlikte geliyor. Monitörün ekran çözünürlüğü 3840 x 2160. 4K çözünürlüklü monitörün piksel yoğunluğu ise 140ppi.

Oldukça iyi bir parlaklık seviyesi sunabilen monitör tipik 400 cd/m2 parlaklık verirken, maksimum 600 cd/m2 seviyesine çıkabiliyor. HDR desteği ile birlikte yüksek ekran parlaklığı monitörden alından görüntüyü üst düzeye çıkarmayı başarıyor. HDR600 desteği sayesinde HDR desteği olan film ve oyunlarda çok daha gerçekçi ve etkileyici sahneler alınabiliyor.

178 derece görüş açısına sahip olan Philips Momentum 4K monitör, yüzde 25 matlık oranına sahip. DCI-P3 renk gamutunu %98,61 destekliyor. Ayrıca sRGB’yi yüzde 135, NTSC’yi yüzde 114 destekliyor. 3000:1 tipik kontrast değeri sunana monitör akıllı kontrast özelliği ile 80.000.000:1 kontrast seviyesine çıkabiliyor.

Philips Momentum 4K, akıllı şarj desteğiyle de dikkat çekiyor. Üst düzey özelliklere sahip olan Philips Momentum 4K hızlı şarj özelliği sunuyor. 2 adeti hızlı şarj desteğine sahip olan 4 adet USB 3.0 bağlantısı ile gelen monitörde 3 adet HDMI 2.0 ve bir adet Display Port 1.4 görüntü çıkışı yer alıyor. Monitör harici ses sitemlerini desteklerken ayrıca dahili stereo hoparlöre sahip.

Philips Momentum 4K zengin bağlantı seçenekleri, dahili ses sistemi ve üst düzey görüntü özellikleri ile hem konsol oyuncuları hem yaratıcı işler yapanlar için iddialı bir seçenek olmayı başarıyor.

Artılar:

Görüntü kalitesi

Performans

Arabirim çeşitliliği


 

Exit mobile version