Philips media box HMP5000

Philips’ten televizyonları akıllı televizyona dönüştüren işlevsel ve pratik kutu
 

Philips”in ev sinema sistemi dünyasında kullanıcılara sunduğu kaliteli ürünlerle tanıdığımız Philips, evlerimizin multimedya eğlence merkezi olmaya aday ürünü Media Box HMP5000″ü test merkezimizde ağırladık. Sınıfının en cazip ve elegant görünüme sahip üyesi olan ürün, işlevselliğiyle de kağıt üzerinde bizleri heyecanlandırmayı başarmıştı. Media Box HMP5000″ü TV”yle eşleştirip yakından incelediğimizde ise heyecanımızın devam ettiğini gördük. İddia ediyoruz, Media Box HMP5000 ile Smart TV olmayan her televizyonu bir Smart TV haline getirebilirsiniz. Bir Smart TV”den beklenilen her türlü özelliği televizyona kazandırmayı başaran Philips Media Box HMP5000, ufak ama şık görünümüyle televizyon setinizin olduğu bölgeyi şıklaştırmak adına da güzel işler yapıyor.

Philips Media Box HMP5000 ile herhangi bir televizyonu Smart TV haline getirmek çok kolay. Bunun için tek yapmanız gereken, bir adet Philips Media Box HMP5000 edindikten sonra HDMI aracılığıyla HMP5000″i televizyonunuza bağlamak. Tabii bunun için televizyonunuzda HDMI girişi olması gerektiğini de hatırlatalım. Philips Media Box HMP5000″ü bir defa televizyonunuza taktıktan sonra artık bir Smart TV sahibi olmanın keyfini sürebilirsiniz.
 

philips media oynatıcı
 
Bağlanılabilirlik

DLNA desteği sayesinde DLNA destekli diğer cihazlarınız içerisindeki müzik, film, fotoğraf gibi multimedya dosyalarınızı Philips Media Box HMP5000″e aktarabilir, HMP5000 üzerinden de televizyonunuzda görüntüleyebilirsiniz. Bu olayı iki aşamada anlattığımıza bakmayın, tüm eylem pratik ve hızlı bir şekilde işliyor. Bu konuda HMP5000″in de hakkını verelim. Piyasadaki diğer ürünlerin aksine, kullanıcıya hızlı ve pratik bir multimedya yönetimi imkanı tanıyor. Multimedya mantığına paralel olarak pratiklik ve hıza sahip olması, HMP5000″ü piyasada önemli bir oyuncu haline getiriyor.

 
Performans

Philips Media Box HMP5000, geniş bir dosya desteği içeriyor. DivX Plus, MPEG, AVI, ISO, Vob, M4V ve MKV gibi formatlar HMP5000 tarafından destekleniyor. Medya oynatıcıların birçoğunun desteklediği gibi, HMP5000 de USB bellek veya USB sabit disk üzerinden her türlü desteklenen formatta film, müzik, fotoğraf görüntüleyebiliyor. HMP5000 ayrıca entegre SD kart okuyucusu sayesinde SD kart üzerinden de veri okuyabiliyor. üstelik bağlanılabilirlik performansı da piyasadaki muadillerine kıyasla daha güçlü. Bazı medya oynatıcılarının genel sorunu olan tam performanslı veri okuyup aktaramama sorununa Philips Media Box HMP5000″de rastlamadık. Bu da önemli bir özellik.
 


 
Cihazın üzerinde entegre YouTube uygulaması bulunuyor. Bu sayede internet üzerinden YouTube”a erişerek televizyonunuzda YouTube”u oynatabiliyorsunuz. Fakat YouTube haricinde bir internet tabanlı uygulama erişimine izin verilmiyor. Cihazın dahili Wi-Fi”sı ise performans açısından kullanıcıları tatmin edecek düzeyde. Stabil bir bağlantı sunuyor. bu da sürekli bir veri aktarımı imkanı sağlıyor. Cihazın TV”deki arayüzü, basit ve anlaşılır. Büyük ikonlar ve ferah kullanım sunan arayüz, aranılan bağlantıya kolayca erişim imkanı tanıyor. Wi-Fi üzerinden paylaşılan klasörlere tek tuşla hızlı bağlantı sunan HMP5000, bizce sektörün en pratik ve işlevsel ürünü.
http://www.philips.com.tr/

Fiyatı: 200 TL
Puan: 5 yıldız / 95 puan
Kullanım: 5
Performans: 4
Tasarım: 5

Artıları:
• Geniş dosya formatı desteği
• Dahili Wi-Fi
• DLNA desteği

Eksileri:
• İnternet uygulamaları içermiyor

 

Exit mobile version