Philips 27M1N5200PA Oyun Monitörü Özellikleri (İnceleme)

Test merkezimizde ağırladığımız Full HD oyun monitörü Philips 27M1N5200PA, adeta bir başyapıt…

Oyun monitörü (gaming monitör) denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Philips’in IF Design Awards 2022 ödüllü, iddialı modeli Philips 27M1N5200PA inceleme konuğumuz oldu. Kutusundan monitör ve stant kısmı ayrı çıkan 27 inç ekranlı modeli kısa sürede birleştirip kullanmaya başlıyorsunuz.

Tasarımı ‘ödüllü’ ve gerçek anlamda iyi. İnce ekran çerçevesi, fazlalıklardan arındırılmış görüntüsü ve elbette çarpıcı stant tasarımı ile ön planda. 2 adet HDMI 2.0, DisplayPort 1.4, HDCP 2.2 (HDMI / DisplayPort), USB-B, 4 adet USB 3.2, Ses giriş/çıkışı ve ayrı Sync, modelin bağlantı özellikleri durumunda. Yükseklik ve eğim ayarı yapılabiliyor. Genel itibarıyla eksiksiz bir tasarımla sizi karşılıyor Philips 27M1N5200PA.

Philips oyun monitörü, en yüksek yoğunlukta oyun deneyimi için tasarlanmış. FreeSync, ultra hızlı 240 Hz yenileme hızı ve 0,5 ms tepki süresi kesintisiz ve düşük gecikmeli oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca SmartImage HDR, canlı ve gerçekçi bir görüntü sağlıyor.

AMD FreeSync Premium ile Akıcı Oyun Deneyimi

Oyun oynarken dalgalanan veya karelerin bozulduğu bir oyun deneyimi arasında seçim yapmak zorunda kalmamalısınız. AMD FreeSync Premium ciddi oyunculara akıcı, sorunsuz ve en üst performansta bir oyun deneyimi sunuyor. Yüksek yenileme hızı, düşük kare hızı dengelemesi ve düşük gecikme süreleri ile hiç ödün vermeden ve güvenle oyun oynuyoruz.

Yüksek yenileme hızına sahip zorlu oyunlar oynarken optimum grafik senkronizasyonu olmadığında ekran donması görünebilir. NVIDIA G-SYNC uyumlu sertifikasına sahip bu Philips Momentum ekran, ekran donmasını azaltırken daha sorunsuz bir oyun deneyimi için monitörünüzün yenileme hızını grafik kartınızın çıkışıyla senkronize ediyor. Sahneler gecikme olmadan görüntüleniyor, nesneler daha net ve oyun akıcı bir şekilde oynanıyor. Böylece, mükemmel bir görsel deneyim ve ciddi bir rekabet avantajı sizinle.

En yoğun aksiyon odaklı oyunları oynarken ultra hızlı 240 Hz yenileme hızı, ultra pürüzsüz ve gecikmesiz bir oyun deneyimi geliştiriyor. Philips ekran, standart bir ekrandan daha etkili bir şekilde saniyede 240 kez yenileniyor.

240 Hz, özellikle FPS ve yarış oyunları gibi hızlı oyunlar için üstün hareket ve netlik sağlayan görseller sağlıyor. Philips 240 Hz Momentum ekran ile oyun oynarken aksiyon sahneleri titreme ve gölge görüntü olmadan görüntüleniyor. Daha etkileyici ve canlı hissettiren bir oyun deneyimi özetle.

IPS ekranlı W-LED arka aydınlatmalı model, parlama önleyici özellikte. 16:9 oranda ve 240 Hz’de 1920 x 1080 çözünürlüklü. Piksel yoğunluğu 81,59 PPI seviyesinde. 1000:1 kontrast oranı ve 16,7 milyon ekran rengi diğer öne çıkanlar arasında.

En nihayetinde Philips 27M1N5200PA, 1. sınıf bir oyun monitörü deneyimi için segmentinde oldukça az sayıda rakibi bulunan, en üstün seçenekler arasında.

Philips 27M1N5200PA Oyun Monitörünün Artıları

Exit mobile version