Papara Kart Nedir? Nasıl Alınır?

Papara kart nedir, nasıl alınır? Papara Black Card başvurusu nasıl yapılır? Papara hizmetine dair merak edilen soruları yanıtladık.

Papara kart nedir, nasıl alınır? Bu soruları merak eden kişilerin sayısı oldukça fazla. Bu makalemizde çok fazla sayıda kişi tarafından kullanılan karta ilişkin merak edilen soruları cevaplayacağız.

Papara kart, günümüzde çok fazla kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu sebepten ötürü söz konusu kartın ismini zaman zaman duyuyorsunuzdur. Bu kartın ismini duyan kişiler, “Papara kart ne demek, ne işe yarar?” gibi soruların yanıtını araştırmaya başlamaktadır.

Papara Kart Nedir? Ne İşe Yarar?

Papara kart, Papara hesabınızda yer alan parayı kullanabileceğiniz ön ödemeli alışveriş kartıdır. Bu kartlar sayesinde çok pratik şekilde alışveriş yapabilmeniz mümkündür. Para yükleme noktalarından ya da havale/eft ile hesabınıza para yükleyebilirsiniz.

Papara’da Papara Black Card ve Papara Lite Card gibi çeşitli kartlar bulunmaktadır. Black Card’a sahip olabilmek için başvuru yapılması gerekmektedir. Lite Card ise bazı satış noktaları üzerinden satın alınıp hesaba tanımlayarak kullanılmaya başlanır.

Papara Kart Nedir-1

Papara Black Card Başvurusu Nasıl Yapılır?

Çok popüler bir kart olan Papara Black Card nasıl alınır? Papara Black Card başvuru işlemini gerçekleştirebilmek için yukarıda yer alan adımları sırası ile uygulamanız gerekmektedir. Şimdi, bu adımları daha detaylı bir şekilde açıklayalım.

Söz konusu kartı alabilmek için akıllı telefon ya da tabletinizde yüklü olan Papara uygulamasını açın. Eğer cihazınızda bu uygulama yoksa Google Play Store ya da App Store’a girin ve arama kısmına uygulamanın ismini yazın. Daha sonra uygulama sayfası üzerinden Papara’yı indirin.

Papara uygulamasını açın ve hesabınıza giriş yapın. Bir hesabınız yoksa platforma kayıt olun. Black Card için hesabınızı onaylamanız gerektiğinin altını çizelim. Eğer onaylı hesabınız yoksa yukarıda yer alan son adımı gerçekleştirdikten sonra bir uyarı metni ile karşılaşırsınız.

Hesabınızı onayladıktan sonra uygulama ekranının sağ alt köşesinde bulunan Papara Card sekmesine girmeniz gerekmektedir. Daha sonra “Black Card İste” butonuna basın. Bunu yaptıktan sonra başvuru işlemi gerçekleşecektir.

Başvuru yaptıktan sonra kartınız hazırlanıp size gönderilecektir. Kartınızı yalnızca siz teslim alabilirsiniz.

Papara Lite Card Nereden Alınır?

Papara Lite Card satış noktaları arasında Teknosa, N11, Kidega, İstegelsin, Trendyol, CarrefourSA, D&R, Gitti Gidiyor ve Hepsiburada yer almaktadır.

Exit mobile version