Özele Açma (Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom)

Özele açma için hangi adımları takip etmek gerekir? İşte Türk Telekom, Turkcell ve Vodafone için özel numaralara kapatma adımları!

Özele açma nasıl yapılır? Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom kullanıcılaır, özel numaralardan gelen aramaları açmak ya da kapatmak için ne yapılması gerektiğini öğrenmek için bu tür soruların cevabını araştırıyor.

Bu sorunun cevabı aslına bakılacak olursa operatörden operatöre değişmektedir. Bu nedenle en çok kullanılan operatörlere özel numaralara açma ve kapama işleminin nasıl yapılacağını adım adım anlatıyoruz.

Özele Açma-1

Turkcell Özele Açma Adımları Neler?

Yukarıdaki adımlar, Turkcell özel aramalara kapatma nasıl yapılır sorusunu merak edenleri çözüme götürecektir. Bu adımları takip ederek özel numara açma ya da kapatma işlemini gerçekleştirmek ücretsizdir.

Vodafone Gizli Aramalara Açma ve Kapatma

Vodafone gizli aramaya kapatma nasıl yapılır sorusunun cevabını yukarıdaki adımları takip ederek öğrenebilirsiniz. Bu adımları uygulasanız bile analog santrallerden, PBX’lerden ve yurt dışından numarasız olarak gelecek çağrıların engellenemeyeceğini bilmeniz gerekiyor.

Türk Telekom ve Bimcell Özel Numara Açma/Engelleme

Biri Neden Özel Numaradan Arar?

Birinin özel numaradan aramasının birden fazla nedeni vardır. En yaygın neden ise güvenlik endişesidir. Başka bir yaygın neden de şakadır. Bu iki neden her ne kadar masum olsa da özel numara kullanılmasının nedenleri bunlarla sınırlı değildir.

Özel numara tarafından aranan kişiler, hattın diğer ucundaki kişinin zorbalığına maruz kalabilmektedir. Bunu yapan kişiler, numarasının gizli olmasının verdiği güvenle karşısındaki telefon kullanıcısını rahatsız edebilmektedir.

Siz de özel numaralardan gelen aramalar yüzünden rahatsız oluyorsanız yukarıda yer alan adımları takip ederek gizli aramaları sonsuza kadar engelleyebilirsiniz. Bu adımları uyguladıktan sonra kimsenin sizi özel numaradan araması mümkün olmayacaktır.

Exit mobile version