Oyunların İlk Hali Nasıl Görünüyordu?

Popüler oyunların ilk hali nasıl görünüyordu? GTA 6'nın ilk halinin sızdırılmasının ardından birçok oyunun ilk görüntüsü yayımlandı.

Oyunların İlk Hali Nasıl Görünüyordu?

Oyunların ilk hali pek çok oyuncu tarafından merak edilir. Buna rağmen özellikle milyonlardan oluşan oyuncu kitlesine hitap eden video oyunlarının geliştiricileri genellikle söz konusu görüntüleri yayımlamaz.

Görünüşe bakılacak olursa Grand Theft Auto 6’nın ilk hâlini gösteren sızıntıların yayılması, durumu değiştirdi. Oyun dünyasına bambaşka bir açı ile yaklaşan Control de dahil olmak üzere pek çok video oyununun geliştirme aşamasında nasıl göründüğünü gösteren videolar yayımlandı.

Popüler Oyunların İlk Hali

Akımın bir parçası olan video oyunları arasında Control, Sea of ​​Thieves ve Unchartedyer aldı. Bu oyunların geliştirme aşamasındaki görüntüleri Twitter ve YouTube gibi web siteleri üzerinden yayımlandı.

Bazıları gerçekten oyuncuyu şaşırtacak derecede basit görünüyor. Bu oyunların çoğu öve öve bitirilemeyecek grafiklere sahip olduğu için beklenenden çok farklı bir şeyle karşılaşabilirsiniz.

Control

Son hâline en yakın video oyununun Control olduğu söylenebilir. Paul Ehreth tarafından yayımlanan bir tweette Control’ün geliştirme aşamasındaki görünümünü içeren bir video da yer aldı. Ehreth, tweette bir video oyunu geliştirilirken ilk grafiklere öncelik verildiğini belirtti.

Control’ün de etkileyici grafikleri sayesinde ödül kazandığını vurgulayan Ehreth, video oyununun geliştirme aşamasındaki görüntülerine işaret etti.

Sea of Thieves

Sea of Thieves adlı video oyununun da 2014 yılındaki görüntüleri paylaşıldı. Oyunun hâlâ uzun bir geliştirme sürecinden geçmesi gerektiği anlaşılıyor.

Uncharted

Uncharted, sizi en çok şaşırtacak video oyunu olabilir. İlk hali çok ilginç görünüyor. Oyuncuların gözünün alıştığı Uncharted değil de başka bir oyunmuş gibi görünüyor ama tabii ki paylaşılan videoda oyunun daha sonra nasıl geliştiği de çok net bir şekilde görülebiliyor.

Bu oyunun ilk hâli zaten daha önce paylaşılmıştı. Kurt Margenau, bu nedenle 2017 yılında yayımlanan tweeti retweet etti.

Exit mobile version