Oyun Meraklılarına Uçuşa Geçiren Ekipmanlar 

Klavyeden kulaklığa oyun deneyimi zirveye taşıyan ekipmanları bir araya getirdik. 

Oyun, sizi çepeçevre sarıp kendine çeken gerçek bir tutkudur… Ekranın başında geçen zamanı tanımlamak her oyuncu için farklı olsa da şuna çok az kişi karşı çıkar: Sürükler… İster FPS olsun ister strateji fark etmez, saatlerin birbirini kovalaması kaçınılmazdır.  

Oyunu daha iyi kılmanın temel yolu kesinlikle donanım. Eğer bir Apple MacBook Air’deyseniz alacağınız verim sıradan gelecektir. Diğer yandan güçlü RAM, ekran kartı ve işlemcilerle donatılmış bir gaming canavarınız varsa işler değişir, detayları dibine kadar tattıran benzersiz oyun seanslarına merhaba dersiniz.  

 

 

Diğer yandan bir de oyun deneyimin tamamlayıcıları vardır; RGB aydınlatmalı klavyeler, iyi oyuncuların vazgeçilmezi gaming mouse’lar, Fortnite oynarken duvarın arkasında sizi bekleyen düşmanın yavaşça attığı adımın çıtırtısını duyabileceğiniz yüksek profilli kulaklıklar olmazsa olmazlar arasında. Elbette deneyimin kalitesini artıran farklı ekipmanlar da var. Peki oyun ekipmanında ideal tercih nedir, uçuşa geçirecek ekipmanlar hangileri?  

 

Steelseries Prime FPS Gaming Mouse 

Manyetik tuşlu gaming mouse’un hafif tasarım, yüksek performans seviyelerinde sürekli rahatlık ve ürün dayanıklılığı için e-sport pro’dan gelen girdilerle geliştirilmiş. 4 aktarım hızı, 5’e varan ön ayar veya doğrudan fare üzerindeki özelleşmiş CPI’lar arasında seçim yapabiliyor. Açılı düşmeler, eğimli çarpmalar ve sert vuruşlar sırasında istenmeyen takibi ortadan kaldırmak için gerçek 1’e 1 izleme, 18.000 CPI, 450 IPS, 50G hızlanma ve eğim izleme özelliklerine sahip. PixArt ve SteelSeries tarafından rakipleri ile yarışır performans göstermek üzere tasarladı. Son olarak kolay temizlenen dokulu üst yüzey, nemlenme olsa bile yüksek oyun seviyelerinde güvenilir kaymaz tutuşa imkan veriyor.  

749 TL 

 

Rampage BYGAME-K2 Rainbow 

Güncellenmiş RGB ışıklandırma sistemi ile BYGAME-K2 klavye odanızın ambiyansını güçlendirecek. Tarzınıza uygun animasyonu 18 farklı ışık efekti ayarı arasından seçebilirsiniz. Sınıfında öne çıkan BYGAME-K2 klavyenin memnrane switch’leri, oyuncuların özel ihtiyaçlarına göre ayarlı. Akruasyon noktalarına ve güçlü bir dayanıklılığa sahip olan switch’ler, komutlarınızı eskisinden daha hızlı, daha da uzun süre çalıştırmanıza olanak tanıyor. Ayrıca BYGAME-K2 dayanıklı gövdesi sayesinde her türlü darbeye dayanıklı. Böylece, uzun yıllar kullanabileceğiniz bir rahatlık vadediyor. 

198 TL 

 

Cougar CGR Armor Pro 

Oyun seanslarının öne çıkan gerekliliklerinden biri de oyuncu koltukları. Bu kapsamda dikkat çeken Cougar CGR Armor Pro, lükse dair konforu çok üst notadan vadediyor. Biraz astronomik bir fiyatla gelmesine karşın gerek tasarımı, gerekse özellikleri ile bunu hak ediyor. PVC deri, yüksek yoğunluklu kalıplanmış kol dayama yeri ile hareket edebilir kolçaklar ön planda. Aşağı ve geriye hareket fonksiyonuna sahip model, ayrıca 120 kg’ye kadar ağırlık desteği sağlıyor. Üstelik, kendi ağırlığının 22 kg olduğunu da belirtelim.   

3060 TL 

 

SteelSeries Arctis Pro + GameDac 

Yüksek duyarlıklı ses oyunla buluşuyor. Arctis Pro + GameDAC, üst segmentteki en iyi kulaklık alternatiflerinden biri. Yüksek Çözünürlüklü oyun ses sistemi, her bileşeni ile sağlam ve güçlü sesi, titizlikle sağlıyor. Bir adet kulaklık ve yanında bir de dijitalden analoga dönüştürücü (DAC) bulunduruyor. Böylelikle sistem, ‘tamamen oyuna yönelik’ olmasıyla dikkat çekiyor. Kayıpsız WAV, FLAC, ve DSD dosyalarının nefes kesen kalitesini deneyimlemek, GameDAC’ın doğal 96 kHZ, 24-bit desteğiyle yüksek çözünürlüklü oyun seslerine şimdiden hazırlık yapmak isteyenler için birinci sınıf alternatif. 

2.999 TL 

 

Logitech G Pro X Headset 

G Pro X Headset en seçkin e-sporcularla birlikte tasarlanan konfor ve dayanıklılığı yüksek performanslı işitme ve konuşma teknolojileriyle birleştiriyor. Böylece, tüm kullanıcıların sesleri bir profesyonel gibi duyabilmesini ve aynı kalitede konuşabilmesini sağlıyor. Logitech G HUB gelişmiş oyun yazılımı kullanılarak etkinleştirilen Blue VO!CE, temiz ve profesyonel ses iletişimi sağlayan gerçek zamanlı bir mikrofon etkisi yaratıyor. Oyuncular bu sayede seslerini kişisel tercihlerine göre ayarlayabiliyor. Böylece takım arkadaşları seslerini daha iyi duyabiliyorlar.

1.399 TL 

 

BenQ Zowie EC2  

EC Serisinin üyesi EC2, BenQ bünyesindeki Zowie’nin en iddialı ve popüler modellerinden biri. Sağ elini kullanan kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış ergonomik tasarımı ile dikkat çeken mouse, kullanıcılara bilek hareketleri için daha büyük bir alan sağlıyor. Ayrıca, Mouse’un sağ tarafının şeklindeki yuvarlatılmış tasarım dikkat çekiyor. Bu da böylelikle, kullanıcının parmak uçlarının mouse’u çok daha yumuşak bir şekilde kavramasını mümkün kılıyor.   

729 TL 

 

Asus TUF Gaming K1 RGB Mech Brane 

ASUS TUF Gaming K1 oyuncu klavyesi performans ve dayanıklılık vadediyor. Klavyedeki tuşlar her basışta sessiz bir dokunma hissi vere anahtarlara sahip. Anahtarlar yoğun kullanım için özel olarak geliştirilen özel kaplamayla sahip. Ayrıca, sıvı dökülmesine dayanıklı bölmeler de yer alıyor. K1’de ayrıca özelleştirilir RGB aydınlatma, yan tarafa monte olan ışık şeritlere sahip. Ayrıca, hızlı ve kullanışlı kontrol için özel bir ses düğmesi ile daha rahat kullanım için ergonomik çıkarılabilir bilek desteği bulunuyor. 

TUF Gaming K1’de beş adet ayrı aydınlatma bölgesi ve her iki tarafta etkileyici RGB şeritleri bulunuyor. Ek olarak TUF Gaming K1 her basışta yumuşak bir tepki veren sessiz ve rahat bir kullanım sağlıyor. Ayrıca, 19 tuş geçişi (NKRO) teknolojisiyle üretilen klavye, hiçbir tuşu atlamadan hassas bir deneyim sağlıyor.

625 TL 

 

ROCCAT Kova Aimo RGB Gaming Mouse 

Çok yönlü mouse modellerinin birçoğu, genellikle konfor ve işlevsellikten ödün verir. Ancak bu durum Kova AIMO için geçerli değil. Roccat Kova Aimo Gaming Mouse, hem sağ hem de sol el kullanımına uygun bir gamer mouse. Ergonomik şekli sayesinde kullanıcısına kullanım kolaylığı sağlıyor. Roccat Kova Aimo Mouse, 16,8 milyon renkte sürükleyici aydınlatması ile de son derece şık bir görünüme sahip. Üstelik, Mouse ışıklarını, kişisel zevkinize göre özelleştirmeniz mümkün. 

Mouse üzerinde yer alan hızlı ateş tuşları oyun esnasında ideal performansı vadediyor. Böylece komutları hızlı ve duyarlı şekilde yürütebilirsiniz. Ayrıca, komutları Swarm’dan istediğiniz gibi yapılandırabilirsiniz. Roccat Kova Aimo Gaming Mouse, Titan malzemeden üretilen iki yönlü bir çarka sahiptir. Bu sağlam çark, hızlı ve yoğun oyunlar için de oldukça dayanıklıdır. 

699 TL 

 

Trust 22507 GXT 830-RW Avonn  

Tam ölçekli bir model olan Trust 22507 GXT 830-RW Avonn, oyun deneyiminde konforla buluşuyor. Ayarlanır parlaklığa sahip Rainbow Wave aydınlatmaları ile dikkat çekiyor. Klavyede 6’ya kadar eş zamanlı tuşa basma özelliği de öne çıkıyor. Doğrudan erişim sağlayan 12 medya tuşu, oyun modu ve Windows tuşları, ihtiyaca yönelik detaylar arasında. Üstelik, Türkçe Q klavye düzeninde ve kablolu olarak geliyor.  

169 TL 

 

A4 Tech KX-2810BK Set 

Set olarak gelen bu son derece uygun fiyatlı ekipmanın klavyesi 12 adet kişiselleştirilebilir tuş, hediye Draw Tool ile renkli tuşları siyah tuşlarla değişim olanağı sağlıyor. Ayrıca, özel olarak renkli A, S, W ve D tuşları gibi fonksiyon özelliklere sahip. Mouse ise 7 buton ve tek scroll ile birlikte standart USB mouse’lardan 8 kat daha hızlı. 2,2 metrelik esnek kabloya sahip mouse, 5 kademeli DPI(400-800-1200-1600-2000) ile oyun performansınıza ideal katkıları sağlıyor.   

259 TL 

 

Lenovo Legion KM300 Klavye Mouse Set 

Oyun ve performans için mümkün olan her şeyin düşünüldüğü ‘ateşli’ bir sete hazır mısınız? 55 x 20 cm ölçülerindeki RGB aydınlatmalı Q tuş dizilimli klavye ile  tak çalıştır kolaylığıyla her türlü oyuna hazır. Bütçe dostu set, böylece genel itibarıyla performans için ideal. Başta battle royale ve FPS oyunları olmak üzere birçok türün oynanış dinamiklerini konforlu hale getiriyor. Lenovo Legion KM300 Klavye Mouse Set, listemizin yıldızları arasında.   

499 TL 

 

Exit mobile version