Oynamanız Gereken En İyi Oyunlar

Video oyunları özelliklede 80’li yılların sonunda hayatımıza girdiler ve oldukça da büyük bir yer kapladılar. Özellikle de oyun yapımcısı firmalar son zamanlarda oyunlarına gerçekçilik katma yarışında. Bu bağlamda da en iyi oyunlar tabii en çok kazandıran oyunlar oluyor. Peki biz oyuncular için tavsiye edilen en iyi oyunlar hangileri ?

grand theft auto

Grand Theft Auto 5

Rockstar firmasının yapımcısı olduğu GTA serisinin son çıkan oyunu GTA 5 gerçektende mükemmel. Oyun içerisinde bir karaktere bürünerek Rockstar firmasının oyunda sizler için hazırlamış olduğu görevleri bitirmeye çalışıyorsunuz. Tabii en sonunda da zengin bir kişi olarak oyunu sonlandırıyorsunuz.

Crysis

Uzaylılar ve dünyalılar arasındaki müthiş savaşı konu alan oyun, görsellik ve sürükleyicilik konusunda gerçekten de rakipsiz sayılır. Almanya’da yaşayan Giresun kökenli Cevat, Avni ve Faruk yerli kardeşlerin 1999’da kurduğu Crytek firması tarıfından geliştirildi. Oyun toplamda ise bu üç kardeşe 16 milyon liraya mal oldu. Oyunun yapımcılarının Türk olması ve oyunda ki askerlerin konuşmalarının Türkçe olması, bizleri oyuna bir adım daha yaklaştırmak. Fikrimi soracak olursanız kesinlikle tadına bakılması gereken bir oyun.

FİFA

EA Games firmasının 1995’den bu yana oyun konsollarımızdan ve bilgisayarlarımızdan eksik etmediğimiz ve artık hayatımızın bir parçası olmuş oyun. Özelliklede ülkemizde FİFA oynamayı bilmemek sanki büyük bir eksiklikmiş gibi görülüyor. Çünkü özellikle de gençler bir araya toplandığında ki en eğlenceli dakikalarının geçirildiği oyun, klasik bir futbol simülasyon oyunudur. FİFA’yı benzeri oyunlardan ayıran özelliklerinin başında ise neredeyse sınırsız takım seçeneği geliyor.

Call Of Duty

Activasion firmasının yarattığı ve geliştirdiği oyun neredeyse her yıl yeni karakterler ve yeni bir konu ile karşımıza çıkıyor. Bazen kendimizi ikinci dünya savaşında Nazi Almanya’sının askerlerine karşı savaşırken, bazen bir terörist gruba karşı çatışırken ve bazen de kendimizi modern çağda Rus’lar ile birbirimizi yerken bulabiliriz. Eğer ilerlemeli bir savaş oyunu oynamak istiyorsanız bence bunun tek adresi Call of Duty’dir. Görselleri olarak da son derece mükemmel olan oyun sürükleyicilikte de sınıfında ki diğer oyunların bir kaç adım ilerisinde.

 

Exit mobile version