Outriders piyasaya sürüldü ancak sorunlar yaşıyor

Outriders, bir dizi sorun nedeniyle lansman gününde giriş sorunları yaşıyor. People Can Fly‘ın nişancı oyunu bugün PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ve S’nin yanı sıra doğrudan Xbox Game Pass ve Google Stadia’da piyasaya sürüldü. Oyunun piyasaya sürülmesiyle birlikte oyuncu akışı nedeniyle oluşan yoğunluktan ötürü giriş sıkıntıları yaşanıyor ve şirket bununla başa çıkmakta zorlanıyor.

Rockstar Games’in, GTA 6 sürüncemesi!

Bu akşam ilk kimlik doğrulama ekranına takılıp kaldık ve bu da bizim oynamamızı engelledi. Sonunda, Outriders sunucularına bağlanamadığınızı bilmenizi sağlayan bir “İnternet Bağlantı Hatası” mesajı ile karşılaşırsınız. Bu noktadan sonra yapacak bir şey yok. Tek yapmanız gereken bağlantınızı yenilemek olacaktır.

Bazı oyuncular, tekrarlanan denemelerden sonra sonunda oturum açmayı başardıklarını bildirdi, ancak bu ideal bir başlangıç ​​olmaktan uzak.

OUTRIDERS RESMİ WEB SİTESİNDEN BİR NOT PAYLAŞTILAR

Outriders’ın resmi web sitesinde, oyunu etkileyen bir kesinti bildirimi var. PCF geliştiricisinin “bu sorunu araştırdığını” söyleyen bir not var.

Tek sorun bu değil. Çok oyunculu oyunu etkileyen bir performans sorunu var (yine, PCF buna bakıyor) ve PC ile konsol kodu arasında oyuncuların çok oyunculu çapraz oyundan atılmasına neden olan bir senkronizasyon yok.

Reddit’teki bir gönderide, yayıncı Square Enix: “Bu sorunu en yüksek öncelikle ele alıyoruz ve bu sorunları çözecek tüm platform kodunu senkronize edecek yamalar üzerinde çalışıyoruz” dedi.

Square Enix, Steam ve Epic oyuncularının birlikte oynayabileceğini ve PlayStation ve Xbox oyuncularının da birlikte çalışabileceğini söyledi. Ancak Square Enix, PC ve konsollar arasındaki otomatik eşleştirmeyi geçici olarak kapattı.

Square Enix, “Bir davet koduyla (veya tam tersi) bir konsol oyuncusunu PC oyununuza davet ederseniz, oyun başlangıçta bağlanacak, ancak sonunda bir oyuncu oyundan atılacak. Oyunun tüm sürümlerini yamalayana kadar bunu yapmamanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.” diye uyardı.

Square Enix, bu yamanın bugün yayınlanmayacağını vurguladı. Reddit’te oyunun tüm erken sorunlarını tamamlayan ve mevcut olduğunda çözümler ve geçici çözümler sunan bir konu var.

Exit mobile version