Outdoor Aktiviteler için En İyi Ürünler

Outdoor aktivitelerde alacağınız keyfi zirveye çıkaracak ürün önerilerine ne dersiniz? Sizler için listeledik.

Sonbaharın gelişi ile birlikte hafif esintiler, sararmaya başlayan yapraklar, göl kenarlarında yılın heyecanla beklenen naif dalgaları ve elbette outdoor aktiviteler için benzersiz bir dönemin başlangıcının keyfini çıkarmaya hazır mısınız?

Outdoor ortamlar dendiği zaman doğa olmazsa olmazımız, bununla birlikte zorlu koşulların tadına varmak da mükemmel bir his. Bir de dostlarla, sevdiklerimizle birlikteysek daha ne olsun?

Peki outdoor aktivitelerde eğlenceyi ve alacağımız keyfi zirveye çıkaracak önerilere ne dersiniz? İşte bu harikulade günlere ve doğanın kalbine dair birkaç tavsiye…

Nikon Coolpix P1000

Yıldızlara dokunun. Kartallarla tüneyin. Ay manzaraları, yaban hayatı, uzaktaki uçaklar ve daha fazlası. Olağanüstü 125X optik zoom sizinleyken artık sınırlar yok. Nikon Coolpix P1000 kompakt fotoğraf makinesi ile şimdiye dek ulaşılmaz olan konuların keskin fotoğraflarını çekebilir, videolarını kaydedebilirsiniz. 24 – 3000 mm’lik odak uzaklığı aralığı, parmak ısırtan konuları menzilinize dahil edebilir.

250X Dynamic Fine Zoom, üst zoom sınırını dijital olarak 6000 mm’lik akıl almaz bir seviyeye yükseltiyor. Geniş açılı bir kompozisyonda tüm mizanseni yakalayabilir, en küçük ayrıntılara yakınlaştırabilirsiniz. Üstelik Nikon Coolpix P1000’de tüm bunları ‘kompakt’ bir fotoğraf makinesi kolaylığı ile deneyimlersiniz.

Apple iPhone 14 Pro Max

Outdoor ortamlarda fotoğrafta iki şey her zamankinden daha önemlidir: Hareketli anların yakalanması ve zoom kabiliyeti. İşte bu iki özelliği sıra dışı bir seviyede sunabilen iPhone 14 Pro Max’teki pro kamera sistemi, sıradan veya profesyonel fark etmeksizin tüm kullanıcılara en iyi fotoğraflarını ve videolarını çekme imkanını vererek bir akıllı telefonda yapılabileceklerin sınırlarını zorluyor.

iPhone 14 Pro donanım ve yazılımı derin bir şekilde entegre ederek tüm kameralarda fotoğraflar için orta ila düşük ışık performansını inanılmaz bir artış sağlayan Photonic Engine ile bilişimsel fotoğrafçılığı daha da ileri boyutlara taşıyor. Böylece performans Ana kamerada 2 kata, Ultra Geniş kamerada 3 kata, Telefoto kamerada 2 kata ve TrueDepth kamerada 2 kata kadar artıyor. Photonic Engine, bu büyüleyici kalite artışını Deep Fusion teknolojisini görüntüleme işleminin daha erken aşamalarında uygulayarak sağlıyor. Böylece olağanüstü detaylar sunuyor, belirgin olmayan dokuları koruyor, daha güzel renklerle sonuç veriyor ve fotoğrafın daha fazla bilgi içermesine imkan tanıyor.

Tchibo LED Kamp Lambası

Dış mekanda kullanmak için de ideal, pilli bir aydınlatma öğesi. 2 farklı aydınlık kademesi ile loş ışık ya da parlak aydınlatma imkanı bir arada. Su sıçramalarına karşı korumalı üründe kordon ve karabina ile çok sayıda sabitleme seçeneği, kordon ile açma/kapama özellikleri de kullanışlılığına katkı sağlıyor.

Timberland Mt. Franklin

Dayanıklı su geçirmez malzemeden üretilen, bol cepli, konforlu bir yağmurluk.

Stanley Hammertone Green Bottle 1.3L

Vakum insulasyon ve çift duvar konstrüksiyon sayesinde 20 saati aşkın süre su, çay, kahve her şeyi sıcak tutan 1.3 litrelik rakipsiz bir termos.

Ultimate Ears BOOM 3

Son derece kolay taşınabilen Ultimate Ears BOOM 3 wireless hoparlör, dışarısı için hazır. Her notayı net bir şekilde duyabilmeniz için titizlikle dengelenmiş etkileyici 360° ses çıkışı ve derin baslarıyla öne çıkan bu ultra minik ama yetenekli modelde partiyi dilediğiniz yere taşıyabilmeniz de mümkün.

BOOM 3, suya, toza ve darbelere dayanıklı tasarıma sahip. Çarpmalara, yağmurla, hatta ani bastıran sıcaklarla başa çıkabilir. Ek olarak nehirde yüzebildiği bile söyleniyor. Yüksek performanslı parlak kumaşıyla şık bir görünüm sunan modelde son bir detay olarak 15 saat gibi etkileyici bir pil ömrü söz konusu.

ASUS ZenBeam Latte L1

Büyük bir kahve bardağını andıran ASUS ZenBeam Latte L1, iOS ve Android cihazlara kablosuz olarak bağlanıp pratik şekilde kablosuz projeksiyon imkanı sunarken HDMI ve USB Type-A portları üzerinden de kullanılabiliyor. 1 metre mesafeden 40 inç, 3.2 metreden 120 inç maksimum görüntü yansıtabilen model, tek dokunuşla 10W ses gücüne sahip güçlü bir Bluetooth hoparlör görevi de görüyor. Uzun şarj dayanıklılığına sahip olan ZenBeam Latte kolay taşınabilen çok yönlü yapısıyla muazzam.

 

Retro-Mini Oyun Konsolu

Çocuklar için geliştirilen retro oyun konsolu, arcade’den yarışa 158 farklı oyunu barındırıyor. Dış mekanda minikler için son derece ideal olan cep boyutundaki sevimli konsol, 1.8 inçlik renkli ekran ve 3 adet kalem pili ile 6 saate kadar oyun imkanı sağlıyor. Büyükler de eğlencesine kapılabilir!

HP ProBook x360 11 G1 EE

İlk bakışta HP ProBook x360 11 G1 EE’nin normal bir dizüstü bilgisayar olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak, iyice yaklaşırsanız göründüğünden daha fazlası olduğuna tanıklık edersiniz. Zira yüksek mesafeden düşüş ve tehlikeli ortamlar için tasarlandı. Üstelik günlük kullanıma da göz kırpan bir model, hatta sıvı dökülmelerine karşı da dayanıklı.

Endüstriyel kauçuk kaplı gövdesi, sıvı dökülmesine karşı dayanıklı klavye ve Corning Gorilla Glass 4 ile gelen ekranı öne çıkıyor. Bu listedeki ‘diğer sağlam dizüstü bilgisayarlar kadar’ dayanıklı olmamasına karşın, kolayca taşınabiliyor ve ekranı da döndürülebiliyor; bu özellikleri onu sağlam bir 2’si 1 arada dizüstü bilgisayar olarak konumlandırmamızı sağlıyor.

HUAWEI WATCH Buds

Yenilikçi tasarım ve fonksiyonel kombinasyona sahip akıllı saat HUAWEI WATCH Buds, manyetik açılır kapak ve içerisinde kulaklık bulunduran tasarıma sahip, sektörün ilk akıllı saati HUAWEI WATCH Buds, TWS kulaklıklar ve akıllı saatler arasındaki sınırları kaldıran, son derece entegre bir genel mimari ile tasarlandı.

HUAWEI WATCH Buds, geliştirilmiş sertlik ve korozyon direncine sahip rafine bir çelik kasa içine yerleştirilmiştir. 1,43 inç, 466 x 466 çözünürlüklü geniş yüksek çözünürlüklü AMOLED ekran, paslanmaz çelik kasayı kusursuz bir şekilde tamamlayarak yeni bir sofistike seviye sergiliyor. İçine yerleştirilmiş bir çift TWS kulaklık dahil olmak üzere bir çerçeve içinde 21 katmanlı bileşen içeriyor.

Leica Q2

Bütçeyi oldukça yukarı çekmek isteyen, ‘ben Alman kalitesine cidden inanıyorum’ diyen yarı-profesyoneller için ideal bir alternatif vaat eden Leica Q2, su ve düşmeye dayanıklı gövdesi, APS-C boyutlu performanslı sensörü, 47.3MP sensörü, 4K video kaydı, makro çekim imkanı ve muazzam loş ışıklı ortamlarda fotoğraf sonuçları ile çarpıcı. Herkesin isteyebileceği bir aygıt özetle.

Land Rover Defender

Land Rover Defender, konu outdoor olduğunda keyfetmek isteyenler için cesur bir davet.

Etkileyici yük taşıma alanı ve yedi koltuk seçeneğiyle her zaman keşfetmeye hazır. Defender ile güvenle keşfedebilirsiniz. Çarpıcı araç, teknolojisiyle de gözalıcı; yenilikçi kamera teknolojileri, en son teknoloji haber/eğlence sistemiyle bir araya gelerek kesintisiz bir görüş ve zahmetsiz manevra kabiliyeti sunuyor.

Outdoor Çanta

Outdoor için iyi bir çanta edinmenizde fayda var. Aracınızla çıkacağınız yolculuklarda notebook, fotoğraf ekipmanları, kahve-su için termoslar, belki not defter, tablet, şarj aletleri için dayanıklı, sağlam ve su geçirmez bir çanta olmazsa olmazlarımız arasında.

Exit mobile version